Növényi Eredetű Minőségi Termékek

Többféle minőségi hajápolónk használatával garantáltan egészséges és dús hajad lesz. Rengeteg hasznos vitaminnal látja el a hajat, a hajhagymákat és kíméli az érzékeny fejbőrt.

Samponok:

Az Antioxidáns fiatalító és hajnövesztő sampon stimulálja a hajhagymák aktivitását és fokozza a hajtövek vérkeringését. A növényi összetevők egyedülálló összetétele megakadályozza a haj tompulását és gyengülését, amelyet olyan tényezők okoznak, mint az idő, a stressz és a légszennyezés. Ezenkívül erősíti a hajhagymákat, rugalmasabbá és fényesebbé teszi a hajszálakat.  A hidratálást igénylő, érzékeny hajra is ajánlott. Minden hajtípus számára alkalmas.

  • 100% organikus gazdálkodásból származó hatóanyagok
  • Hajnövesztő, energetizálják a hajat, érzékeny fejbőrre is tökéletes
  • 100% VEGÁN
  • ÓZONNAL DÚSÍTOTT VÍZZEL KEZELT
 
Hajfestékek:

A formulájában lévő növényi keratinnak, organikus argánolajnak és szőlőmagvajnak köszönhetően az Incolor Hydra-Color tápláló és helyreállító hatást fejt ki a haj színezése közben.

- Növényi keratin – erősítik a hajszálakat, valamint növeli a haj térfogatát és fényét.

- Bio argánolaj – táplálja és védi a hajat a hajfestés során.

- Szőlőmagvaj – energetizáló és szerkezet-helyreállító

A természetes összetevők élénkítik a színeket, a csillogást és mindenek előtt növelik a haj és a fejbőr védelmét. Alacsony ammóniatartalmú és allergén mentes illatanyagokkal ellátott formula, amely kíméletes a fejbőrhöz, miközben hosszan tartó színt biztosít.