Kozmetikai víziónk

Garancia, amely túlmutat a kozmetikumokon. Ez az életmód manifesztuma.

Hivatásunk

Azért készítünk kozmetikumokat, mert ez az önkifejezésünk módja. Mindig a legnagyobb gondossággal tettük ezt, hogy a késztermék minél több ember számára nyújtson minőségi és professzionális teljesítményt. Hiszünk a tudatosabb életmód lehetőségében, amely önmagunk és közös erőforrásaink tiszteletén alapul.
 

Városi természet

A fitoterápia világának előnyei városi környezetben.

Ez a mi állandó elkötelezettségünk. Olyan hidat szeretnénk építeni, amely összeköti a természet minden erejét a mindennapi életünkkel, a gyors, áramló életritmusunkkal. Az Insight modern fitotechnológiája a kettős természetből merít ihletet, amely egyszerre növényi alapú és városi. Szeretnénk a botanikai szakértelem legjavát a mindennapi városi életbe vinni.
 

Ismerje meg hogyan készülnek az INSIGHT termékek


Fenntartható minden területen

Számunkra a fenntarthatóság sok mindent jelent. A környezetről szól...
A környezeti fenntarthatóság az Insight számára állandó cél. Olyan utat választottunk, amely arra vezet, hogy minden nap mindent megtegyünk a környezetre gyakorolt hatásunk csökkentése érdekében. Ezt a tudatosságot alkalmazzuk gyártási módszereinkre és késztermékeinkre.

 Szén-dioxid-semleges vállalat vagyunk, termékeink Vegan OK tanúsítvánnyal rendelkeznek, termelési láncunk számos minőségi és biztonsági ellenőrzésen megy keresztül, és termékformuláink mind 100%-ban Olaszországban készülnek. A fenntarthatóság felé vezető út egy utazás, és mi jó ütemben haladunk, igyekszünk minden nap fejlődni, és készen állunk arra, hogy újra és újra elfogadjuk a technológia által kínált legkörnyezetbarátabb megoldásokat. Együtt szeretnénk jobbá tenni a dolgokat, lépésről lépésre.