Rólunk

Laboratóriumaink meghatározott környezetvédelmi és egészségtudatos paramétereknek megfelelően alakítják ki a termékeket az Ön számára.

Az általunk használt és nem használt összetevők:

Rólunk

SLS/SLES-mentes

Mindegyik samponunk SLS- és SLES-mentes (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-lauril-éter-szulfát). Ezeket az anyagokat agresszív és irritáló hatású felületaktív anyagoknak tartják. Ehelyett egy kíméletesebb tisztítószert, a kókuszdióból kivont NÁTRIUM-COCO-SZULFÁTOT használjuk. A bőrbarát tisztítószer használata védi a fejbőr egészségét és egyensúlyát az idők során.

kémcsövek

ásványolaj-mentes petrolátummentes

A petrolátum (más néven puha paraffin vagy vazelin) finomított kőolajszármazék, amelynek a bőr és a haj megfelelő szellőzését és oxigénhez való jutását gátló filmképző hatása van. Ezért, ahol csak lehetett, inkább lecseréltük természetesebb, bőrbarátabb, hasonló tulajdonságokkal bíró, de az egészségre kevesebb ismeretlen hatással lévő összetevőkre. A bőrnek és a hajnak szabadon kell maradnia, hogy képes legyen a legtermészetesebb dologra: lélegezni.

ásványolaj

szilikonmentes

A szilikonok szilíciumalapú, vegyi úton előállított, szervetlen polimerek. Igaz, hogy filmképző hatásuk miatt azonnali puhaságot és ragyogást biztosítanak a haj számára, de idővel károsíthatják a hajszerkezetet. Eltömítik a külső hámréteg lemezkéit és ezzel megakadályozzák, hogy az aktív összetevők bejussanak. Ezért távolítottuk el őket a készítményeinkből.

szilikon

parabénmentes

A parabének vita tárgyát képező tartósítószerek. A tudományos kutatások még nem állapították meg döntő érvénnyel, hogy károsak-e vagy sem, kellenek-e vagy sem. Ahelyett, hogy a minden kétséget eloszlató válaszra várnánk, mi úgy döntöttünk, hogy biztonságosabb tartósítószereket használunk.

sles

színezőanyag- és allergénmentes

Mi a kizárólag allergénmentes illatanyagok használatát választottuk, hogy a termékeink még a legérzékenyebb bőrhöz is kíméletesek legyenek. Mindegyik INSIGHT termék színezőanyag-mentes. Bár készítményeink alapanyagát növényi kivonatok és aktív összetevők alkotják, fontos megjegyeznünk, hogy termékeink tartalmazhatnak egyéni érzékenységet, vagy intoleranciát kiváltó anyagokat, mint pl.: búzaféléket, dióféléket, növényi olajokat és szezámmagot.

színezék

növényi és organikus összetevők

Készítményeink fő aktív összetevői organikus gazdaságok ellenőrzött növényeiből származnak.
A természetes eredetű olajok és vajak keveréke szinergiára lép ezen kivonatokkal, elősegítve a haj táplálását.
Az organikus aktív alapanyagok segítségével Ön megvédheti saját egészségét és az előállításban részt vevő dolgozókat, bolygónk megőrzése érdekében.

növényi összetevő

Ózonnal dúsított víz

A víz a gyártás fő összetevője, és a termékben lévő aktív összetevők és/vagy kivonatok hordozóanyaga. EZÉRT DÖNTÖTTÜNK AZ ÓZONNAL DÚSÍTOTT VÍZ MELLETT. Az ózon három oxigénatomból álló molekula. OXIDÁLÓ EREJÉNEK köszönhetően hatékony FERTŐTLENÍTŐSZER, amely gyorsan akcióba lép a vírusok, csírák, gombák és más szennyeződések ellen.

víz

MI AZ ÓZON?

Az ózon három oxigénatomból álló molekula. Oxidáló erejének köszönhetően hatékony fertőtlenítőszer, amely gyorsan akcióba lép a vírusok, csírák, gombák és más szennyeződések ellen.
A tavalyi évben elvégzett kutatás kimutatta, hogy az ózon képes helyettesíteni a hagyományos szereket, például a klórt és vegyületeit, mivel nagyobb az oxidáló ereje, aminek köszönhetően szélesebb antibakteriális spektrummal rendelkezik. Kis koncentrációban az ózon nem mérgező, és rövid idő alatt visszatér az eredeti formájába (oxigén). A klóralapú fertőtlenítőszerekkel szemben az ózon után nincs maradvány, és az élelmiszeripar is széles körben használja. Az ózon használata gyors, biztonságos, mélyreható és teljes mértékben ökologikus higiéniát garantál.

Az Eley gyártásához használt vizet ózonnal kezelik, és rendszeres mikrobiológiai ellenőrzésen esik át.

ózonnal dúsított víz

DNV tanúsítvány

Az ELEY megszerezte az ISO 9001 (minőségirányítási rendszer) és az ISO 22716 (jó gyártási gyakorlat) tanúsítványokat. Ez a tanúsítási folyamat lehetővé tette, hogy a gyártási folyamatok jobb ellenőrzése révén jobban megfeleljünk a vevők igényeinek és elvárásainak.
laboratorium
dnv tanúsítváany

ISO 9001

Az ISO 9001 szabvány vállalaton belüli alkalmazása egy olyan szervezeti rendszer létrehozását jelenti, amelynek követelményei kielégítik a szabvány előírásait. Az előírások minden üzleti folyamatra érvényesek, amelyeket megfelelő dokumentációval kell alátámasztani (minőségirányítási kézikönyv, eljárások, munkautasítások). Egy ISO 9001 minőségirányítási rendszer célja annak biztosítása, hogy a vállalat által gyártott termék megfeleljen a meghatározott követelményeknek. Ezáltal mutatja, hogy a vállalat képes következetes és alapos módon válaszolni a vevői elvárásokra, és képes lesz jelentős fejlődést véghezvinni a szervezeti hatékonyság és a termékminőség terén a hulladék csökkentése, a hibák elkerülése és a termelékenység fokozása révén.

ISO 22716 (GMP)
(Jó Gyártási Gyakorlat)

Az UNI EN ISO 22716 szabályzata a kozmetikai termékek gyártásának, ellenőrzésének, tárolásának és szállításának irányelveit határozza meg azzal a céllal, hogy a vevő számára garantálja a nagyfokú biztonságot és higiéniát.
A GMP tehát a megfelelő minőségi szabványok biztosítása érdekében meghatározza a módszereket, a berendezéseket, a gyártási eszközöket és a vezetést leíró szabálykészletet. Célkitűzései a termelés és a minőségirányítás, bármilyen kozmetikai termékére alkalmazhatók, és figyelembe veszik a kozmetikai termékek eléréséhez szükséges összes tényezőt, illetve tevékenységet.

 

 

középpontban a pet

A PET a polietilén-tereftalát rövidítése, amely a tartósságáról, az átlátszóságáról és a könnyű kezelhetőséget biztosító tulajdonságairól ismert könnyű poliészter. Ezek a jellemzők vezettek oda, hogy mi is ezt az anyagot választottuk az INSIGHT üvegjeihez és tégelyeihez. A PET ráadásul a hőre lágyuló műanyagok családjába tartozik. Ezek olyan anyagok, amelyek hő hatására nagyon viszkózus folyadékká alakulnak és könnyen megmunkálhatók, majd a hőmérsékletüket csökkentve ismét szilárd halmazállapotúak lesznek. Mivel a szerkezetük nem változik jelentős mértékben, hő segítségével akár többször is megformálhatók, emiatt a PET teljesen újrahasznosítható. Ezenfelül a PET-csomagolások a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek és kémiailag nagyon stabilak.

Összefoglalva: a PET-csomagolás a következő jellemzőkkel rendelkezik
• KÖNNYŰ• BIZTONSÁGOS • ERŐS/TÖRHETETLEN • ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ • FENNTARTHATÓ • SOKOLDALÚ

PET

100%-ig olaszországban készül

Már a kezdetek óta szeretjük kiemelni az olasz szakértelmet. Termékeink minőségét a laboratóriumtól a végső kiszállításig garantáljuk több mint 20 országban világszerte. Ez is jelzi a kiválóságot, a tökéletességet és a stílust.

insight termékek

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.