01

Ózonnal dúsított víz

Minden készítményünkben ózonnal dúsított vizet használunk. Az ózon egy három oxigénatomból álló molekula: oxidatív erejének köszönhetően hatékony fertőtlenítőszer, amely rövid idő alatt képes elpusztítani a vízben lévő vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy kémiai maradványokat bocsátana ki, mint más, általánosan használt fertőtlenítőszerek.

 


02

Biogazdálkodásból származó összetevők

A formuláinkban található funkcionális hatóanyagok bio mezőgazdaságból származnak. A tanúsított eredetű bio hatóanyagok kiválasztása mindenki jólétének védelmét, a termelési láncban résztvevő munkavállalók és a bolygó védelmét jelenti.

 


03

Természetes összetevők magas százalékban

Formuláink magas százalékban tartalmaznak növényi eredetű összetevőket. Átlagosan a teljes formula több mint 96%-a természetes eredetű alapanyagokból áll.

 


04

Nikkel tesztelt

A nikkel a földben, számos élelmiszerben és a tengerben természetes módon jelen lévő fém, és különösen koncentráltan fordul elő bizonyos agyagos talajokban. Ez azt jelenti, hogy élettanilag a növények és az élőlények felszívják. Ez azonban sok ember számára érzékenyítő tényezőt és allergént képviselhet. Emiatt lehetőség szerint minden termékünket nikkel teszteljük. A részletes információk az egyes címkéken láthatók.

 


05

Ami egyedivé teszi termékeinket

Kiváló minőségű, Olaszországban gyártott kozmetikumainkat büszkén exportáljuk több mint 54 országba.