Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%
Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Nikkeltesztelt 100%
Újrahasznosított PET 100%

Hajformázás

Hajformázás

Az INSIGHT STYLING
hajformázási termékek lehetővé teszik, hogy minden nap tökéletes hajviselettel jelenjen meg, gondosan meghatározva minden részletet, hogy kifinomult és divatos megjelenése elkápráztasson másokat.

Minden személyiségre és stílusra kifejlesztett termékcsalád , amely egyszerre
biztosítja a haj védelmét és hidratálását,
köszönhetően a tápláló olajoknakés szerves kivonatoknak , amelyek erőt és dinamikát sugároznak. 

dauer

Dauer

Professzionális dauer a tökéletes fürtökért. Ciszteamin alapú formulája nem tartalmaz szabad ammóniát, tioglikolátot, olyan természetes eredetű aktív hatóanyagokban gazdag, mint a komplex aminosavak, amelyek a kezelés alatt hozzájárulnak a haj megóvásához és táplálásához.

Hajegyenesítés

Tartós hajegyenesítés

Professzionális tartós hajkiegyenesítő rendszer. Hosszan tartó eredményeket garantál, természetes simító és fényesítő hatással. Göndör hajra is ajánlott. A formula olyan hajkisimító komplex-szel gazdagított, melynek alapját erjesztett olajok adják, tápláló és göndörödés elleni hatással kiegészítve.

Formázás utáni hajkezelések

Kezelések

Hosszan tartó, professzionális hajkisimító rendszer. Javítja a göndör haj szerkezetét, a gyakran rendezetlen és rakoncátlan fürtöket könnyen kifésülhetővé teszi. Ideális hullámos hajra. A formula olyan hajkisimító komplex-szel gazdagított, melynek alapját erjesztett olajok adják, tápláló és göndörödés elleni hatással kiegészítve.