Hozzánk már megérkezett a várva várt Mikulás, aki sok-sok terméket és kedvezményt tartogat puttonyában az Insight Mikulás akció keretében.

Mindenkinek, aki jól viselkedett és annak is, aki néha rossz fát tett a tűzre, nagyon hasznos és értékes hajápoló összeállításokkal kedveskedett az Insight Professional Mikulása! Főleg azért, mert az Insight Mikulás akció csomagjai többféle variációval készültek, hiszen az Insight Professional mindig mindenki számára a megfelelő kombinációt nyújtja. Mindig szem előtt tartjuk azt is, hogy mindegyikünk saját személyiséggel, egyéniséggel, kívánságokkal és hajjal rendelkezik. A Mikulás akció csomagjai többféle igényre és problémára nyújtanak megoldást. A kicsitől egészen az extra nagy professzionális fodrászigényekig mindenkire gondoltunk!

Lepje meg magát a kicsi csomaggal, ha még csak ismerkedik az Insight termékeinek rejtelmeivel! Ez a csomag sok olyan dolgot tartalmaz, ami a professzionális hajápoláshoz szükséges. A hajfestékkel, a vegyszeres kezelés utáni samponnal és maszkkal új külsőt varázsolhat bárkinek. Az eredeti és innovatív készítmények gondosan válogatott alapanyagok segítségével védik a haj egészségét és ragyogását, illetve garantálják a tökéletes stílust is.

Webshop indító akció mikulás akció

Kiváló döntés a közepes csomag választása is. Ez már több terméket tartalmaz, így többféleképpen hasznosíthatóak a csomagban lévő dolgok. A festésen túl a hajformázás és a száraz haj regenerálására is lehetőséget adnak az SLS-, SLES-, parabén-, szilikon-, mesterséges színezék-, allergén illatanyag- és ásványolaj-mentes samponok. Továbbá minden termék organikus növényi kivonatokat tartalmaz.

Webshop indító mikulás akció

A nagy csomag tartalma lehetőséget ad a professzionális fodrászálmok megvalósítására, hiszen a 10 db hajfestékből sok mindent ki lehet hozni. Az Insight termékek táplálóak, organikus növényi kivonatokban és aktív összetevőkben gazdagok, ugyanakkor minden lényeges elemet tartalmaznak, és a készítmények tisztasága miatt egészségtudatos választást jelentenek.

Webshop indító mikulás akció

Az extra nagy csomag a professzionális fodrászok és egészségtudatos szakemberek számára jelent jó befektetési lehetőséget, olyan természetes összetevőkkel, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr és a haj egészségéhez, szépségéhez.

Webshop indító mikulás akció

Hihetetlen Mikulás akciónk keretén belül,
most elengedjük az áfát, vagyis minden csomagra 27% kedvezményt biztosítunk.
Továbbá a csomagban található hajfestéket, természetesen a kívánt színárnyalatban szállítjuk
(kivéve a szuperszőke árnyalatot).

A Mikulás jóvoltából már elindult az akció, és sok-sok csomag várja gazdáját! Siessen, nehogy lemaradjon a vissza nem térő lehetőségről!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.