Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%
Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Nikkeltesztelt 100%
Újrahasznosított PET 100%

Többfunkciós szakáll- és borotválkozó olaj 50ml

Többfunkciós szakáll és borotvaolaj

Borotválkozáshoz vagy a szakáll lágyításához.

Kettős funkciójú termék, amely a bőr és a szakáll lágyítására, a borotválkozás megkönnyítésére, vagy tápláló olajként használható szakállának feloldására. A SZERVES DÁTUM kivonaton kívül a következőket tartalmazza:

Kiemelt összetevők

napraforgóolaj

Szerves napraforgóolaj

ANTIOXIDÁNS, VÉDELEM: Mivel kiváló antioxidáns, elsődleges szerepet játszik a sejtmembránok védelmében és a bőr öregedéséért felelős szabad gyökök ellen.
ELASTICIZÁLÓ, TÁPOLÓ: a kozmetikumokban ennek az olajnak a használata száraz, vízhiányos bőrre ajánlott. Úgy viselkedik, mint egy bőr sejt regenerátor, hiszen bőrpuhító hatású.

Mandulaolaj

Mandulaolaj

TÁPOLÓ, REGENERÁLÓ: táplálja és hidratálja a szakállát és az arcszőrzetét, lágyságot, rugalmasságot és ragyogást kölcsönöz.
TONING, ELASTICISING: segít helyreállítani a bőr hidrolipid filmjét, ezért zsírsav tartalmának köszönhetően száraz bőrűeknek ajánlott

Használati utasítás

Borotválkozás előtt vigyen fel néhány cseppet az arcára, hogy lágyítsa az arcszőrzetet és megelőzze az irritációt. Szakálllágyítóként vigyen fel néhány cseppet a kezére, masszírozza a szakállát és a bajuszát, hogy táplálja és ragyogást adjon.