Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért az Insight?

INNOVÁCIÓ ÉS WELLNESS

INSIGHT ÉRTÉKEK

Természetes hajápolás 98% natúr kozmetikumok, hulladékszegény, 100% újrahasznosított PET csomagolásban, Nikkel tesztelt és Vegán. 

 

 

EGYSZERŰSÉG + HATÉKONYSÁG A MI VÁLASZTÁSUNK

Laboratóriumaink pontosan meghatározott ökológiai és egészségtudatos paraméterek szerint működnek.

Természet ihlette. 

Natúr samponok, bio balzsamok, növényi hajfestékek, pakolások különféle hajtípusokra, természetes alapú natúr  98 %-ban természetes összetevőkkel. Bio hajápolási termékek készletről, gyors országos szállítással. Rendszeres kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt. Ismerje meg Ön is az Insight natúr kozmetikumok erejét. 

 

                             EXTRA TULAJDONSÁGAINK                                                                   VÁLASZTÁSAINK

 

                                                                                     

        CSOMAGOLÁSUNK    

Tanúsítványok

    ICEA ÉS COSMOS NATURAL TANÚSÍTVÁNY  

   DNV TANÚSÍTVÁNY

 

Karbonsemleges vállalat vagyunk!

Az Eley, mint gyártó vállalat, a közelmúltban megszerezte az ISO 14064 tanúsítványt (GHG - Greenhouse Gas Emissions - üvegházhatású gázok kibocsátása), és ezzel karbonsemleges vállalattá vált.

Az ISO 14064 szabvány egy szabványcsaládból áll, amelynek célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának szervezetek általi értékelése, kezelése és tanúsítása. Ez a tanúsítás lehetőséget ad arra, hogy ellenőrzés alatt tartsuk az úgynevezett üvegházhatású gázokat, amelyeket általában minden szervezet kibocsát (még az élőlények is kis mértékben bocsátanak ki üvegházhatású gázokat), és hogy pályára állítsuk az ezek csökkentésére vagy megszüntetésére irányuló projekteket. Különösen a feltörekvő országokban.

 
Organikus hajápolás természetes, tápláló összetevőkkel a szép hajért. Natúr samponok, bio balzsamok, növényi hajfestékek, természetes hajápoló készítmények. Újítsa meg hajszálait természetes bio hatóanyagokkal. Előnyben a natúr hajápolás a kemikáliák helyett! 98 % természetes összetevők.


 

Keresés