Természetes vágyunk, hogy hajunk színét olyanra alakítsuk, amilyenre szeretnénk. Életkortól, stílustól, életeseményektől függően eltérő, hogy ki milyen hajszínt preferál, milyen gyakran változtatja azt.

A szőke hajszín örök favorit, hiszen olyan fogalmak kötődnek hozzá, mint dögösség, légiesség, csábítás vagy éppen komolyság. A szőke mindig is ott lesz a legdivatosabb hajszínek palettáján, örök klasszikus. Amellett, hogy feltűnő még fiatalít is, lágyít az arcvonásokon.

A szőkének rengeteg árnyalata létezik a platinától a vöröses szőkéig. A tökéletes árnyalat eltalálása mellett csak a tökéletes szőkítő megtalálása nehezebb. A nem megfelelő anyagok használatával nem csupán csúnya sárgás színt kapunk, de még a haj szerkezetét is szükségtelenül roncsoljuk vele.

Az INCOLOR szőkítőpor innovatív megoldást jelent a szőkítők világában. Természetes alapanyagok felhasználásával készült termékről van szó, ami nem szárítja a hajat, hidratál, és használata biztonságos. Válassza az INSIGHT termékeket, és a tökéletes eredmény garantált!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.