Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%
Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Nikkeltesztelt 100%
Újrahasznosított PET 100%

Mit nem tartalmaznak az Insight termékek

Mit nem tartalmaznak az Insight termékek

SLS mentes termék

SLS és sles mentes

Minden samponunk SLS és SLES (nátrium -lauril -szulfát és nátrium -Laureth -szulfát) nélkül készült, amelyek agresszív és potenciálisan irritáló felületaktív anyagok. Ehelyett gyengédebb tisztítószert, a kókuszdióból származó SODIUM COCETH SULFATE -t választottunk. A dermóval jobban kompatibilis tisztítószer használata a fejbőr egészségének és egyensúlyának védelmét jelenti idővel.

Ásványi olajok és petrolátum mentes

Ásványi olajok és petrolátum mentes

A Petrolatum (Paraffinum liquidum) egy finomított kőolajtermék, amely filmképző tulajdonságokkal rendelkezik, és megakadályozza a fejbőr és a haj megfelelő párolgását és oxigénellátását. Úgy döntöttünk, hogy lehetőség szerint helyettesítjük több, dermo-kompatibilis, természetes eredetű, azonos tulajdonságokkal rendelkező összetevővel, de kevesebb ismeretlen az egészségre. A bőrnek és a hajnak szabadnak kell lennie, hogy a lehető legtermészetesebb dolgot tegye, azaz lélegezzen.

Szilikon mentes

Szilikon mentes

A szilikonok szilíciumból származó szervetlen polimerek, amelyeket kémiai szintézis során állítanak elő. Bár igaz, hogy azonnali puhaságot és ragyogást kölcsönöznek a hajnak, filmképző hatásuknak köszönhetően megakadályozzák a hatóanyagok behatolását, mivel elzárják a kutikula pikkelyeit. Ezért, ahol lehetséges, ezeket kiiktattuk a készítményekből.

Parabén és MIT mentes

Parabén és MIT mentes

A parabének és az MIT tartósítószerek, amelyek viták tárgyává váltak. A tudományos kutatások még nem foglaltak végleges álláspontot arról, hogy károsak -e vagy sem. Miközben minden kétséget eloszlató válaszra vártunk, úgy döntöttünk, hogy alternatív tartósító rendszereket használunk. Különösen a biológiailag lebomló gyümölcssavak keverékét használjuk minden samponunkhoz: nátrium -benzoát és kálium -szorbát. A maszkok és balzsamok helyett benzil -alkoholból és természetes eredetű lágyítószerből, Glyceryl Laurate -ból álló tartósítószert használunk.

Szintetikus színezékek mentes

Szintetikus színezékek mentes

Minden INSIGHT termék szintetikus színezékek nélkül van, kivéve egy olyan terméket (Anti-yellow sampon), amelyben a festék használata elkerülhetetlen, mert elvégzi a képlet működéséhez szükséges műveletet.

Allergén mentes

Úgy döntöttünk, hogy csak allergénmentes illatanyagokat használunk, hogy kezeléseink a lehető legkíméletesebbek legyenek, még a legérzékenyebb fejbőrön is.