🌿 elsősorban együttműködő partnereink egészégének megóvása, hiszen nap mint nap rengeteg kemikáliával, vegyianyaggal érintkeznek, mi ennek a kiküszöbölését biztosítjuk.
A vegyi anyagok, bár sokan azt gondolják, hogy rengeteg kisérleten keresztül tesztelték, de nagyon súlyos hosszan lejátszódó káros folyamatokat idéznek elő a szervezetben. A zöldkörnyezeti előállítás során, a vegyianyagokat kizárják a gyártási folyamatokból, kevesebb szén-monoxid kibocsájtás van egy nagy gyári gyártás során, ezzel kimélve a környezetet, és a késztermékkel a felhasználókat.
Az INSIGHT termékekek VEGÁN OK tanusítvánnyal rendelkeznek.

🌿Mit jelent a vegánság?
Sokan arra asszociálnak hogy kedvező az állatvédőknek, és ezzel kimerült a vegán szó jelentése.
De nem csak ezt jelenti. Az INSIGHT  termékek nem tartalmaznak állati eredetű származékokat, nem tesztelnek állatokon, ezzel védve az állatpopulációt, mégis hibátlan termékeket tudnak előállitani.

🌿A következő szempont a felhasználóvédelem.
A felhasználóink két rétegre szakadnak. Szakemberek, akik nap-mint-nap dolgoznak a termékeinkkel, és a végfelhasználók, akiken használják a szakemberek a termékeket.Ezért elsődleges szempont  szakembereink vendégeinek egészségének megóvása, hiszen termékeink organikus eredetű gazdaságokból származó növényekből állnak össze, mindennmentesek, érzékenyfejbőrön teszteltek.
A mindenmentességről: SLS/SLES, parabén, szilícium, illatanyag, allergénanyag, színezőanyag mentes termékekről beszélünk.
A fent említett  vegyi anyagok, kémiai folyamatokat inditanak be az emberi szervezetben. Az elsődleges védelmi vonalunk a bőrünk. A haj alatt is bőr van, tehát az oda felkent, azon a területen használt vegyszeres termékek, szépen lassan, de bekerülnek a szervezetbe. A vegyi anyagok, például egy vegyszeres hajfesték, egy adalékanyagos sampon, balzsam, gátolja a hajnövekedést, eldugítja a hajhagymákat, a faggyúmirigyeket, szárítja a bőrt, esetleg olyan vegyi anyagoktól lesz telített a szervezet, hogy egy hosszabb folyamat során allergiás reakciót vált ki.
Az INSIGHT  termékek ezért lettek úgy megalkotva, hogy ezeket el tudjuk kerülni, egy hosszantartó allergia mentes használat miatt.

🌿 környezetvédelem🌏
A környezetvédelem hatalmas szerepet kell hogy játszon az életben. Az INSIGHT termékek újrahasznosított műanyagból készült palackozást kaptak, klór mentes fertőtlenítéssel készülnek, zöld környezeti előállítási formátumban, a természet adta javallatok, az emberi egészségre fordítva.
A fenntarthatóság nem csak egy dologra kivetitve értendő. A fenntarthatóság alatt értsük a környezetet, az embereket, az egészséget. A környezetünk adja a lehetőséget  a fennmaradásunkhoz, alapvető, hogy vigyázni kell rá, az embernek természetől eredendően a XXI. században erre kell fókuszálnia, hogy a fenntarthatóság fenn tudjon maradni.Az INSGIHT termékkomplexum a fenntarthatósággal, és az egészséggel karöltve jött létre, egy szebb, jobb jövő érdekében.

Számunkra ez a fenntarthatóság. Vigyázni önmagunkra, és környezetünkre.♻️🌍🌿

 

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.