Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%
Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Nikkeltesztelt 100%
Újrahasznosított PET 100%

Miben mások az Insight hajápolási termékek

Miben mások az Insight hajápolási termékek

Ózonozott víz

Ózonozott víz

A víz a termékeink megalkotásának legfontosabb összetevője, valamint a hatóanyagok és a formulák kivonatainak hordozója: emiatt az Eley évek óta ózonnal kezelte a termeléshez használt vizet. Egyes tanulmányok megerősítették, hogy az ózon, egy három oxigénatomból álló molekula, érvényes alternatíva a hagyományos szerek, például a klór és vegyületei ellen; hozzájuk képest az ózon nagyobb oxidálóerejű, így hatékonyabb a baktériumok szélesebb körével szemben. Alacsony koncentrációban az ózon nem mérgező, és rövid időn belül visszanyeri eredeti formáját (oxigén), maradványok nélkül. Használata garantálja a gyors, biztonságos, mélyreható és teljesen ökológiai higiéniát is, így a víz mikrobiológiailag tiszta, és tökéletes állapotban van, hogy aktívan beépítse a funkcionális elveket.

Vegan

A teljes INSIGHT hajvonal VEGAN OK tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve az INCOLOR színező vonalat is. Ezt a szabványt azért hozták létre, hogy elősegítse az élet és a környezet tiszteletben tartásának kultúrájának elterjedését, azoknak is, akik nem vegánok vagy vegetáriánusok, hogy ezek az értékek mindenki számára közös örökség legyen. Ezért a VEGAN OK emblémát viselő termék megvásárlásával a fogyasztó hallgatólagosan garanciát kap a gyártótól arra, hogy a termék nem tartalmaz állati összetevőket, és így nem járt közvetlenül az állatok kizsákmányolásával és leölésével.

Természetes alapanyagok, kivonatok

Készítményeink fő funkcionális hatóanyagai az ökológiai mezőgazdaságból származnak, tanúsított növényekből. A természetes eredetű olajok és vajok kombinációi szinergiában működnek ezekkel a kivonatokkal, növelve a haj puhaságát és táplálkozását. Az organikus hatóanyagok kiválasztása a bolygó védelmét, a termelési lánc részét képező munkavállalók és a végső fogyasztók jólétének védelmét jelenti.

Nikkel tesztelet

Nikkel tesztelt

Minden formulánk nikkel tesztelt, ‹0,5 PPM, hogy nagyobb biztonságot garantáljon túlérzékenység esetén.

Természetes összetevők

Magas százalékban természetes eredetű összetevők

Képleteink nagy százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Átlagosan a teljes tápszer több mint 96% -a természetes eredetű nyersanyagokból áll.

100% olasz

100% -ban Olaszországban készült

Szeretnénk hangsúlyozni 100% -os olasz szakértelmünket: a termék minősége garantált, a laboratóriumtól a szállításig, világszerte több mint 40 országban. Olyan érték, amely a megkülönböztetés, a tökéletesség és a stílus jele.