Lassan véget az év, ami a sztárfodrászok világában mindig izgalmas, hiszen ilyenkor ismerik el a szakma legjobbjait.

A világ minden részén lázasan készülnek a különféle fodrászeseményekre, mert sokan vannak, akik a legjobb sztárfodrászok között szeretnének szerepelni. A külföldi szaksajtó szerint az esélyesek, azaz a szakma nagyjai nem most kezdték pályafutásukat, hanem az évek során megszerzett tapasztalataikkal jutottak el a csúcsra.

Következzen a világ állítólag 5 befolyásosabb fodrásza, akiknek a kezei között a legnagyobb világsztárok, énekesek és színészek szépülnek.

2016 sztárfodrászok - Insight professionalHiro Haraguchi japán sztárfodrász, jelenleg New York-ban dolgozik, aki vendégei életstílusának megfelelően alakítja ki a kívánt hajat.

 

2016 sztárfodrászok - Insight professionalTracey Cunningham a természetesség híve, és a különleges hajszínezéseiről ismert. Bár ebben is törekszik a természetességre, mégis ezzel az extrával igyekszik kiemelni vendégei szépségét.

 

2016 sztárfodrászai - Insight professionalTed Gibson nem csak szép és ápolt hajat, hanem állítólag pozitív életérzést is nyújt vendégei számára. Tehetségének köszönhetően több szalonnal és saját termékcsaláddal is büszkélkedhet. Számos divatlapban csodálhattuk már munkáját, többek közt a Vogue, a Vanity Fair, az Elle vagy az Allure magazinban.

 

2016 sztárfodrászai - Insight professionalHarry Josh már 15 éves kora óta űzi a szakmát, így rengeteg tapasztalattal rendelkezik. „Gondolkodj kreatívan!”– elvével mindig meg tud újulni, így sosem unalmasak a kreációi. Több Oscar-díjas színésznő is állandó vendégei közé tartozik.

 

2016 sztárfodrászai - Insight professionalAndrew Barton a The Super 60 által díjazott elismert sztárfodrászok egyike méltán híres munkáiról, mert különös figyelmet fordít női vendégeire, hogy olyan frizurát készítsen, ami praktikus és mindig tökéletesen áll.

 

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.