Mert bizony a 2017-es év a tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében fog indulni. A jövőév a sötétebb és a világosabb hajúaknak is kedvez.

Már, ami a trendi hajszínt illeti, ugyanis a barna (de főleg a sötétbarna) különböző árnyalatai lesznek divatban. De nem az unalmas egyszínű barnára kell gondolni, hanem megspékelve azt karamell, burgundi vagy akár szőke árnyalatokkal. A már így is divatos sombre hajszín mellett megtalálhatóak lesznek még a tigrisszem, rose-gold és a balayage festési technikák is, mellyel igazán természetes hatást érhetünk el.

A sombre technika az ombre stílus lágyabb, könnyedebb változata. Nem olyan élesek, hanem kevésbé feltűnőek a színek közti átmenetek, , illetve több árnyalattal is lehet játszani, ezáltal keltve természetesebb hatást.

A balayege is a lágyabb összhatásra hajaz, de ez a technika kifejezetten a napsütötte, természetes haj színét valósítja meg.

Ezek mellett nemrég indult hódító útjára a tigrisszem frizura, melyet a tigrisszem nevű ásvány ihletett. Ez egy festési technika, mely gyönyörűen ötvözi az ásványokon is megtalálható melegebb barna és szőkés árnyalatokat.

2017 hajtrendjei - Látott már tigrisszemű hajat?
2017 hajtrendjei - Látott már tigrisszemű hajat?

2017 hajtrendjei között tartja magát vagy inkább úgy helyes, hogy az idei évről áthúzódó hatása még érvényesül a rose-gold árnyalatnak is, ami a közösségi portálokon és az Instagram oldalakon már nagy népszerűségnek örvend. Ez a szín inkább a világos bőrűeknek javasolt, illetve azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből, mert ilyen hajszínnel nem lehet észrevétlenül maradni.

Ha valaki szereti a természetes összhatást, és szeretne divatosan is kinézni, akkor ezekkel a technikákkal nem lehet mellélőni. Az Insight Professional hajfestékeivel bátran lehet kísérletezni, hiszen természetes összetevői nem roncsolják a hajat. Rengeteg színből lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Hajfestés lépésről-lépésre

Ami pedig a frizura fazonját illeti a félhosszú és a hosszú frizurával lehet majd igazán hódítani a jövő évben. Szinte már szállóigévé vált, hogy az ápolt és fényesen ragyogó haj sosem megy ki a divatból. Ami igaz is, csak sajnos a hétköznapi rohangálásban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni a hajápolásról. A samponok és balzsamok kiválasztásánál érdemes odafigyelni az összetevőkre is. Ilyen szempontból is jó választás az Insight Professional termékcsaládjai, mivel SLS- és SLES-mentes, szilikonmentes, színezőanyag- és parabénmentes, így nem roncsolják a hajat, hanem megfelelően ápolják azt.

2017 hajtrendjei - Látott már tigrisszemű hajat?

Fotók: Pinterest

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.