Az INSIGHT márka már 20 éve van a piacon, de az idei évben nagy fejlődésen ment keresztül és komoly terjeszkedést hajtott végre. 20-ról 48 országra növekedett a márka forgalmazási területe és 2016 nyarán debütált Magyarországon.

Az indulásról és a kezdetekről kérdeztük az INSIGHT Professional Hungary Kft. ügyvezetőjét, Székely Zsuzsannát, aki már az elején megnyugtat minket, minden erővel azon dolgoznak, hogy egyre több helyen kapható legyen a termék.

Székely Zsuzsanna (Sz. Zs.): – Mivel az INSIGHT márka egy professzionális termékcsoport és termékcsalád, ezért egyre több szakembert fogunk megkeresni, hogy ismertessük a termék jó tulajdonságait és ösztönözzük Őket az egészségtudatos életmódra.

Szoboszlai Krisztina (Sz. K.): – Hogyan jellemezhetőek legegyszerűbben az INSIGHT termékek és azok gyártása?
Sz. Zs.: – Az INSIGHT termékek minden egyes terméke vagy termékcsaládja olyan szigorú követelményeknek megfelelő előírások és folyamatok mellett, laboratóriumban megalkotott organikus termékek, melyekben a növényi kivonatok és a növényi olajok felhasználásának ősi hagyományai és az organikus összetevők választásában rejlő tisztességes viselkedés ötvöződik. Ezek az eredeti és innovatív készítmények gondosan válogatott alapanyagok segítségével védik a haj egészségét és ragyogását, illetve garantálják a tökéletes stílust és a szakmai hozzáértést. A szigorú előírásokat természetesen több tanúsítvány is alátámasztja. Fontosnak tartom megemlíteni a márka 9 fő tulajdonságát is. SLS/SLES-mentes, színezőanyag-mentes, szilikonmentes, parabénmentes, petrolátummentes, ásványiolaj-mentes, organikus kivonatokat tartalmaz, ózonnal dúsított vízből készül és a csomagoláshoz újrahasznosítható PET-palackokat használnak.

Sz. K.: – Mekkora az INSIGHT Professional vállalata?
raktár - Bepillantás a kulisszák mögé – INSIGHT ProfessionalSz. Zs.: –
Az INSIGHT Professional vállalata 8000 m2-en helyezkedik el és bolognai székhellyel rendelkezik. Mivel az emberek egyre tudatosabban élnek és fontos számukra a természetes szépségápolás, illetve az ilyen termékek előnyben részesítése nagy vásárlóerőre számítunk itthon is. Az INSIGHT Professional Hungary Kft. raktárkészlete nagyon nagy és határozottan állítjuk, hogy a legnagyobb vásárlói rohamot is szemrebbenés nélkül kibírná. Igaz, kis csapatunk most még csak 10 fővel büszkélkedhet, de már most elmondhatom, hogy mindannyian a tökéletességre törekszünk. Mivel termékeinket fodrász szakembereken keresztül és webshopunkban vásárolhatják meg a vevők az ország egész területén vállaljuk a termék kiszállítását, ami maximum 2-3 munkanapot jelent csak.

Sz. K.: – Zsuzsa, miért szereti Ön az INSIGHT márkát?
Sz. Zs.: – Ez a márka nagyon fontos szerepet tölt be az életemben. Elsősorban azért, mert az a küldetése, hogy biztosítsa az emberek számára a tiszta és egészségesebb élethez való lehetőséget. Másodsorban nagyon fontosnak tartom, hogy olyan termékeket ajánlhassunk a professzionális fodrász szakemberek számára, amelyekkel magas színvonalon, innovatív módon és a versenytársaknál hatékonyabban, sőt költséghatékonyabban lehet úgy dolgozni, hogy nemcsak szépséget, hanem egészséget is adunk a szolgáltatásokat igénybe vevők számára.

Sz. K.: – Kiknek ajánlják az INSIGHT termékeket?
insight professional hajápolási termékekSz. Zs.: – Minden egészségtudatos embernek ajánljuk, de kiemelnék olyanokat, akikkel a professzionális szakma is keveset foglalkozik. Ilyenek a gyerekek, a kismamák és a betegségekből felgyógyultak. Számukra azért érdemes ezeket a termékeket használni, mert semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaznak. Sokszor ajánljuk nekik az Antioxidáns termékcsaládunkat, amely védi a hajat a szabad gyökök káros hatásaitól. Természetesen a speciális kezelést igénylő hajtípusok számára is vannak megoldásaink. Termékcsaládjaink között megtalálható a korpásodás, a hajhullás, a zsírosodás, a száraz haj, a sérült, igénybe vett haj és még sorolhatnám, megfelelő kezeléséhez szükséges teljes paletta. A gyártó gondolt azokra is, akik olyan helyen dolgoznak vagy olyan életet élnek, hogy napi szükségletet jelent a mindennapos hajmosás. Az eddigi visszajelzések alapján az egyik legfontosabb előnyünk az SLS- és SLES-mentesség, mert a mentesség megszabadítja a használót az agresszív és irritáló hatástól. Termékeink így valóban bőrbarát, tisztító samponok és tusfürdők, melyek használatával védhető a bőr egészsége és egyensúlya. Külön öröm számunkra, hogy szinte nincs olyan célcsoport, akik nem alkalmazhatnák a termékeinket. Nagyon ritka, hogy valaki a természetes kivonatokra allergiás.

Sz. K.: – Hogyan érhetők el a termékek jelenleg?
Sz. Zs.: – Mivel professzionális termékekről beszélünk, amik magas minőséget képviselnek, a lakosság számára csak szakembereken (fodrász) keresztül, webshopban és a mintaboltunkban lesz elérhető minden termék lakossági kiszerelésben. A fodrászok vagy a képviselőinken keresztül, vagy a honlap webshopjában történő szakmai regisztráció után tudnak rendelni tőlünk. A kiszereléseket illetően a lakosság számára általában 100 ml és 500 ml változatban kínáljuk a termékeket. A fodrászok pedig nyilván rendelhetnek 100 ml, 500 ml és 1000 ml kiszerelésben is. Ezekkel a kiszerelésekkel elégedett vendégeket és megfelelő profitot is biztosítunk azoknak a fodrászoknak, akik vállalják a termék értékesítését is a lakosság számára.

Sz. K.: – Mivel professzionális hajápolási termékekről beszélünk, sok embert foglalkoztat az ár. Hogyan alakul ez a piacon lévő professzionális termékekhez képest?
Sz. Zs.: – Bár az INSIGHT termékek magas minőséget nyújtanak a fogyasztók számára és az árakat a gyártó határozza meg, úgy gondolom és a visszajelzések is ezt igazolják, hogy a versenytársakhoz képest kicsit kedvezőbb a termékek árfekvése, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a magyar piacon ilyen tisztaságú termékcsoport nincs.

Sz. K.: – Önnek van-e saját tapasztalata az INSIGHT termékek használatát illetően?
Hajfestés lépésről-lépésreSz. Zs.: – Természetesen vannak tapasztalataink, hiszen az egész családom rendszeresen használja őket. Azt hiszem, egy nagyon jó példát fogok említeni, ha elmondom, hogy a kis unokámnak vékonyszálú és kevés haja van/volt, mert amióta használja az Antioxidáns termékcsaládot dúsabb, fényesebb és rengeteg új hajszála nőtt. De a saját hajamon is megtapasztalhattam a pozitív tulajdonságait a terméknek. Fényesebb, erősebb hajszálak, ápoltabb hajvégek és a finish termékek használatával, könnyebben kezelhető a hajam. Egyébként az egész termékskála a kedvenceim közé tartozik, mind az egyediség, mind a vonzó, de egyben visszafogott csomagolás miatt. Ráadásul a visszafogott kellemes illat engem is elvarázsol. De szakember lévén mindig a hatékonyságot és az elért eredményeket tartom szem előtt, ezért ez győzött meg igazán. Egy hajfestés eredményéről például, egy korábbi blogunkban képes beszámolót is adtunk.

Sz. K.: –  Ha egy fodrász vagy egy fodrászszalon INSIGHT referenciaszalonná szeretne válni, milyen lépései vannak a folyamatnak?
Sz. Zs.: – Mindenki érdeklődését szívesen fogadjuk, akár személyesen, akár telefonon, akár e-mailen. A referencia fodrásszá vagy referenciaszalonná válás viszont egy komolyabb elköteleződési folyamat és éppen ezért több változata, fokozata valósulhat meg. Alapvetően szükséges hozzá, hogy regisztrált felhasználó legyen az illető vagy a cég és megfelelő színvonalon ismerje a termékeinket, tudjon velük bánni és az információkat át is tudja adni a vásárlóknak.

Sz. K.: –  Várható-e a közeljövőben előadás, oktatás termékekkel és használatukkal kapcsolatban?
Sz. Zs.: – Igen. Hamarosan fodrász trénerünk Berendi Györgyi (ezüstkoszorús fodrászmester) fog tartani szakmai oktatást, bemutatókat a termék használatával kapcsolatban. De a fodrászok megismerhetik a termékek nyújtotta előnyöket a honlapunkon, katalógusunkban megtalálható részletes leírásokból is.

Sz. K.: –  Számíthatnak-e a vásárlók termékskála bővítésre vagy új termékek megjelenésére?
Sz. Zs.: – Nagyon jó hírrel tudok szolgálni, hiszen a bőrápoló termékek mellett a férfiak számára is elérhető lesz egy teljesen vegyszermentes Insight MAN névre keresztelt, speciálisan az ő igényeikhez igazodó termékcsalád, amibe beletartozik a tusfürdő, a sampon és egy szakállápoló is.

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.