Kozmetikumok férfiaknak

Az INSIGHT MAN terméksorozat, amely ICEA Öko Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, annak az elvárásnak felel meg, hogy a testápolás során se adjuk fel környezetbarát szemléletünket.

Az Öko Bio tanúsítvány, az elvégzett bőrgyógyászati tesztekkel garantálja az összetevők biztonságos és összetett hatékonyságú használatát, köszönhetően organikus olaj és organikus növényi kivonat tartalmuknak.

A szakáll ápolása – speciális tisztító, lágyító és tápláló termékek használatával – fontos szerepet játszik a terméksorozatban annak érdekében, hogy megjelenése mindig ápolt és ízléses legyen.

ICEA tanúsítvány

ÖKO BIO KOZMETIKUM TANÚSÍTVÁNY

ICEA TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT ÖKO BIO KOZMETIKUMOK LOGOAz ICEA egyike a Környezetvédelmi és Etikai Tanúsítvány szektorban működő legelismertebb testületeknek. Az Eco Bio Cosmesi tanúsítvány mindenekelőtt megfelel minden olyan elvárásnak, amely a test egészségét tartja szem előtt: ezért a test egészségének védelmére olyan termék választása a legjobb garancia,amely tanúsítvánnyal rendelkezik.
Olyan termékek használatáról van szó, amelyek nyersanyagát szigorú eljárási szabályok betartásával választották meg és szelektálták, az Organikus, Ökológiai és Természetes koncepció alapján.
Az ICEA egy olyan konzorcium, amely az emberekkel és a természettel kapcsolatosan tevékenykedő vállalatokat ellenőrzi és minősíti, védve a nők és férfiak munkahelyi elismertségét, valamint a fogyasztói jogokat.

EBBEN A TERMÉKCSALÁDBAN TALÁLHATÓ NÖVÉNYI KIVONATOK:

organikus datolyakivonat

ORGANIKUS DATOLYAKIVONAT

ALOE-KIVONAT

ALOE-KIVONAT

organikus DIÓKIVONAT

ORGANIKUS DIÓKIVONAT

organikus Édesmandula-olaj

ORGANIKUS ÉDESMANDULA-OLAJ

organikus gyömbérkivonat

GYÖMBÉRKIVONAT

Imafüzérfa-kivonat

IMAFÜZÉRFA-KIVONAT

organikus kenderolaj

KENDEROLAJ

organikus mirtuszkivonat

MIRTUSZKIVONAT

organikus napraforgóolaj

NAPRAFORGÓOLAJ

organikus teafaolaj

TEAFAOLAJ

HA TETSZIK, OSSZA MEG ÖN IS!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.