Néhány éve még talán divatjamúltnak tűnt a szakáll egy férfin, de az utóbbi években ismét virágkorát éli az arcszőrzet.

Talán nem is gondolnánk, de a férfiak bőre teljesen más törődést igényel, mint nőké. Főleg azért, mert a férfiak esetében egy jól megválasztott szakáll az arc meghatározó részét képezi. Így különleges bánásmódot igényel. Éppen ezért, egyáltalán nem mindegy, milyen ápolóval esik neki az ember az arcbőrének vagy szakállának. Ma már sok férfi tudja, hogy a bőr és a szakáll ápolása nem ciki, sőt nagyon hasznos és szükséges is.

Az Insight Professional legújabb MAN termékcsaládja organikus datolyakivonattal készült, mely hidratáló és élénkítő hatású. A datolyakivonat gyulladásgátló összetevőkkel rendelkezik, valamint gazdag szaponinokban, vitaminokban és ásványi sókban. Magas flavonoid és antioxidáns tartalma segít megelőzni a sejtöregedést. Minden Insight Professional MAN termék ICEA Öko Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel is alátámasztva a környezettudatosságot. Az ICEA Öko Bio tanúsítvány garantálja, hogy a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és organikus olaj, illetve organikus növényi kivonatokat tartalmaznak.

Arcapoló és borotvalkozas utani krém - Insight Professional - szakállA borotválkozási rituálé részét képezheti a Bőrpuhító after shave és arckrém, ami egy kifejezetten a rendkívüli törődést igénylő és érzékeny bőrre kifejlesztett termék. Nyugtató hatással van a borotválkozás során okozott bőrirritációkra. Hidratálja a bőrt, egész napon át tartó puhaságot és rugalmasságot biztosít. Akár mindennapi használatra is javasolt.

Szakálltisztito- Insight Professional - szakállAzoknak, akik a hosszabb szakáll hívei, jobban oda kell figyelniük arcszőrzetük rendezettségére. A bőrgyógyászatilag tesztelt Insight Professional által kifejlesztett Szakálltisztító egyszerre tisztítja és hidratálja az arc szőrzetét. Többfunkcios-szakállápolo-es-borotvalkozo-olaj - Insight Professional- szakállTökéletes a borotválkozás megkönnyítésére, vagy tápláló olajként a szakáll szálainak összeborzolódása ellen.Míg a Multifunkcionális szakáll- és borotválkozó olaj kettős funkcióval rendelkező termék, amely a bőr és a szakáll puhítására is használható.

Haj és testlemosó - Insight Professional - szakállVannak férfiak, akik az egyszerűség hívei, és nem szeretnek egyszerre több terméket használni. Nekik igazán jó választás a Haj és test lemosó organikus datolyakivonattal és teafaolajjal, mely fertőtlenít, tisztít és balzsamos hatású.

Az igazi férfiaktól a világ általában magabiztosságot, férfiasságot követel. Az Insight Professional viszont tudja, hogy egy markáns külső érzékeny belsőt és még annál is érzékenyebb bőrt takarhat, ami mindennapos törődést igényel.

(A blogbejegyzésünkben szereplő termékek linkjei a lakossági webshopunk termékoldalára mutatnak.) Akik nem csak a szakáll ápolására kíváncsiak, hanem arra is, hogy milyen szakálltrend lesz jövőre, az előző bejegyzésünkből megtudhatja.

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.