Közelednek az ünnepek és nem tudja, mit tegyen a karácsonyfa alá? Lepje meg szeretteit az INSIGHT Professional organikus növényi kivonatokat tartalmazó készítményeivel!

Eredeti és innovatív készítményeink parabén-, szilikon-, mesterséges színezék-, allergén illatanyag- és ásványolaj-mentesek, a samponjaink ezeken kívül SLS- és SLES-mentesek is. Továbbá a környezettudatosság értelmében minden férfiaknak szóló termékünk ICEA Öko Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja, hogy azok bőrgyógyászatilag teszteltek és kizárólag organikus olaj és organikus növényi kivonatokat tartalmaznak. Készítményeink gondosan összeválogatott növényi alapanyagok segítségével védik a haj egészségét és ragyogását, garantálják a tökéletes stílust és a szakmai hozzáértést.

A szeretet ünnepe alkalmából, most számos haj- és bőrápolási termékünk, limitált kiadású csomagban és jelentős kedvezménnyel kapható. Tegye boldoggá vendégeit, családját, barátait vagy saját magát, és rendeljen akciós válogatásaink közül!

Az ünnepekre többféle termékcsaláddal és kiszereléssel is készültünk, mely tökéletes ajándék egy-egy meghatározott hajtípusra és hajproblémára. Mert mi is lehetne az INSIGHT Professional organikus növényi kivonatokat tartalmazó termékeknél jobb meglepetés azok számára, akiknek fontos az egészséges, a természetes hajápolás?! Ha Ön is így gondolja, tekintse meg karácsonyi összeállításainkat, melyek korlátozott számban, most 10% kedvezményekkel kaphatóak.

A választásban is segítünk, tekintse meg tippjeinket, hogy a legmegfelelőbb összeállítás kerülhessen a fa alá!

mindennapos hajápolás - INSIGHT karácsonyi akció mindenkinekMindennapos használatra az Energetizáló csomagunkat ajánljuk, mely kiválóan alkalmas bármilyen típusú haj mindennapi ápolására. Az organikus növényi kivonatok tápláló összetevői hidratálják, egészségessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat. Csomagunkhoz tartozó bőrnyugtató és tápláló hatású bőrápolási termékeink segítik és növelik a bőr rugalmasságát és egészségét, továbbá, tisztítják és ápolják a dehidratált bőrt.

A csomag tartalma: 1 db 100 ml-es Energetizáló sampon mindennapos használatra; 1 db 50 ml-es Tápláló testápoló krém; 1 db 100 ml-es Tusfürdő.

A csomag ára: 8420 Ft helyett, most csak 7580 Ft!

Az erős vegyszeres kezelések, a festés, az időjárás, az évszakok változása és a magas hőhatás károsíthatja a haj szerkezetét, amely töredezetté, szárazzá, fénytelenné és élettelenné válik. A károsodott haj megfelelő kezeléséhez és ápolásához válassza a Szerkezet-helyreállító csomagjaink egyikét (nagy vagy kicsi), melyek – az aktív összetevőknek köszönhetően, segítenek a haj életerejének helyreállításában. Csomagjaink professzionális bőrápolási termékeket is tartalmaznak, melyek tápláló hatóanyagai és a természetes emulgeálószerei lévén, beépülnek a bőr belső szerkezetébe, mélyrehatóan kezelve és helyreállítva annak tömörségét.

mindennapos hajápolás - INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek    INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek

A nagyobb csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Szerkezet-helyreállító sampon; 1 db 500 ml-es Szerkezet-helyreállító  balzsam; 1 db 100 ml-es Tusfürdő.

A csomag ára: 11 433 Ft helyett, most csak 10 290 Ft!

A kisebb csomag tartalma: 1 db 100 ml-es Szerkezet-helyreállító sampon; 1 db 100 ml-es Szerkezet-helyreállító balzsam; 1 db 50 ml-es Tápláló testápoló krém.

A csomag ára: 6521 Ft helyett, most csak 5870 Ft!

 INSIGHT karácsonyi akció mindenkinekFiatalító csomagunk antioxidáns készítményeket tartalmaz, mely az időjárásnak, mechanikai behatásoknak, szennyeződéseknek és festésnek kitett haj egyedi igényeire szabott termékcsaládja. A csomag tartalma többek között egy Hajformáló krém is, mely kiválóan tartja a gyökereket, dúsabbá teszi, szétválasztja, illetve kontrollálja a haj szerkezetét. Használatával tovább növelhető a hajfiatalító hatás, továbbá tökéletesen megalkotott hullámokat és fürtöket biztosít viselője számára.

A csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Antioxidáns fiatalító sampon; 1 db 500 ml-es Antioxidáns fiatalító balzsam; 1 db 150 ml-es Hajformáló krém.

A csomag ára: 16 344 Ft helyett, most csak 10 290 Ft!

Festett haj esetén legjobb választás a Kímélő csomagunk, melynek samponja és balzsamja beépíti a hajszálak belső szerkezetébe a színpigmenteket és megvédi a hajszálakat a korai kifakulástól, valamint fényessé és gazdaggá teszi a hajszínt. Organikus növényi kivonatokban, természetes olajokban gazdag formulájának köszönhetően védi a hajat és közben megőrzi a haj színének fényességét, mely így tovább tart és ellenállóbb a mosással szemben. A nagyobb csomag tartalmaz még egy Ökospray-t is, mely erős, rugalmas tartást biztosít a formázott frizurákhoz és a dús hajkoronákhoz. Nem nehezíti el a frizurát, valamint tökéletes volument és tartást ad a göndör fürtöknek. Kisebbik csomagunk (Sampon és balzsam festett hajra termékeken kívül) tartozéka egy tusfürdő, mely kíméletesen tisztítja és ápolja a dehidratált bőrt, megőrizve annak rugalmasságát és egészségét.

INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek        INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek

A nagyobb csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Sampon festett hajra; 1 db 500 ml-es Balzsam festett hajra; 1 db 250 ml-es Erős tartás ökospray.

A csomag ára: 16 617 Ft helyett, most csak 14 955 Ft!

A kisebb csomag tartalma: 1 db 100 ml-es Sampon festett hajra; 1 db  100 ml-es Balzsam festett hajra; 1 db 100 ml-es Tusfürdő.

A csomag ára: 5531 Ft helyett, most csak 4980 Ft!

hajhullás elleni csomag - INSIGHT karácsonyi akció mindenkinekAzok számára, akik a kopaszodástól rettegnek, tökéletes megoldás lehet a Hajhullás elleni csomagunk, melynek célja a hajhullás csökkentése és megállítása. A csomagban lévő termékek táplálják a hajhagymákat, a gyökerétől a végéig helyreállítják életerejét és energiáját és erősítik a haj szerkezetét, hatékonyan növelve a haj sűrűségét és volumenét.

A csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Sampon hajhullás ellen; 1 db 100 ml-es Készítmény/szérum hajhullás ellen.

A csomag ára: 13 847 Ft helyett, most csak 12 460 Ft!

korpásodás elleni csomag - INSIGHT karácsonyi akció mindenkinekA korpás haj problémájával küzdők számára a Tisztító csomagunkat ajánljuk, mely használatával tisztítja és frissíti a fejbőrt. A termékcsalád termékei kiegyensúlyozzák a faggyútermelést, hatékonyan regenerálják a korpás fejbőrt, küzdenek a korpa ismételt megjelenése ellen és megszüntetik az irritált, viszkető érzést.

A csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Sampon korpásodás ellen; 1 db 100 ml-es Készítmény/szérum korpásodás ellen.

A csomag ára: 13 847 Ft helyett, most csak 12 460 Ft!

Folyamatosan begöndörödik és nehezen kezelhető a haja? Válassza Begöndörödésgátló csomagjaink egyikét, (nagy és kicsi) ugyanis a termékekben rejlő természetes növényi kivonatok mélyrehatóan hidratálják a hajszálakat és csökkentik a haj begöndörödésének lehetőségét, miközben alkalmazott formulái tökéletesen simává és ragyogóvá varázsolják a hajkoronát. A nagyobb csomagban lévő Rugalmas hajkrémet kifejezetten a haj formázására fejlesztettük, mely tökéletesen alkalmas a haj dúsabbá tételéhez, volumenének definiálásához és a választott stílus részletes kidolgozásához.

Az egészséges és természetes hajápolás mellett a bőrápolást is fontosnak tartjuk, így a kisebbik összeállításba olyan bőrbarát készítményt is tettünk, mely organikus növényi kivonatainak köszönhetően nem borítja fel a bőr hidro-lipid egyensúlyát, természetes védekező képességét, valamint sikeresen megőrzi a bőr rugalmasságát és egészségét.

begöndörödésgátló - INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek  INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek

A nagyobbik csomag tartalma: 1 db 500 ml-es Begöndörödésgátló hidratáló sampon; 1 db 500 ml-es Begöndörödésgátló hidratáló balzsam; 1 db 90 ml-es, 1 db Rugalmas hajkrém

A csomag ára: 14 710 Ft helyett, most csak 13 240 Ft!

A kisebbik csomag tartalma: 1 db 100 ml-es Begöndörödésgátló hidratáló sampon; 1 db 100 ml-es Begöndörödésgátló hidratáló balzsam; 1 db 100 ml-es Tusfürdő; 1 db 75 ml Hidratáló kézkrém

A csomag ára: 9039 Ft helyett, most csak 8135 Ft!

INSIGHT karácsonyi akció mindenkinekSzáraz hajtípusra remek választás lehet Tápláló csomagunk, mely regenerálja a száraz és fénytelen hajat; anélkül, hogy hátráltatná annak növekedését. A vékonyszálú, száraz hajat erősítő, élénkítő hatású készítmények behatolnak a hajszálcsövekbe és rugalmasságot, dússágot, valamint puhaságot biztosítanak számára. Csomagunk továbbá egy hidratáló kézkrémet is tartalmaz, mely könnyedén felszívódik, azonnal puhává varázsolja a bőrt, megőrizve annak rugalmasságát és hidratáltságát. Bőrápolási termékünk az érzékeny bőr és még a legszárazabb kéz táplálására is kiválóan alkalmas.

A csomag tartalma: 1 db 100 ml-es Sampon száraz hajra; 1 db 100 ml-es Balzsam száraz hajra; 1 db 75 ml-es Hidratáló kézkrém.

A csomag ára: 7140 Ft helyett, most csak 6425 Ft!

Az akciós professzionális hajápolási összeállításokon kívül, különféle organikus növényi kivonatokat és olajokat tartalmazó különböző összeállítású Bőrápolási csomagokkal is készültünk, melyek nyugtató és tápláló hatású összetevőkkel kíméletesen tisztítják, hidratálják és puhává varázsolják a bőrt. A csomagok termékei között megtalálható a Regeneráló testolaj, mely organikus növényi kivonatainak és antioxidáns összetételének köszönhetően ellensúlyozza a szabadgyökök káros hatását, megőrzi a bőr rugalmasságát és vitalitását. Az összeállításainkban szereplő Tusfürdő antioxidáns, bőrnyugtató és tápláló hatású termék sikeresen megőrzi a bőr rugalmasságát, egészségét és tisztítja, ápolja a dehidratált bőrt. A Hidratáló kézkrém használatával pedig azonnal puhává varázsolhatjuk a a kiszáradt bőrt, megőrizve annak rugalmasságát és egészségét. A terméket még a legérzékenyebb bőr és legszárazabb kéz kezelésére is ajánljuk. Ezek a termékeink ICEA ECO BIO COSMETICS tanúsítvánnyal rendelkeznek és/vagy bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrgyógyászatilag érzékeny bőrön tesztelt termékek.

INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek    INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek    INSIGHT karácsonyi akció mindenkinek

Az első csomagunk tartalma: 1 db 150 ml-es Regeneráló testolaj; 1 db 100 ml-es Tusfürdő; 1 db 75 ml-es Hidratáló kézkrém

A csomag ára: 13 621 Ft helyett, most csak 12 260 Ft!

A második csomagunk tartalma: 1 db 150 ml-es Regeneráló testolaj; 1 db 100 ml-es Tusfürdő.

A csomag ára: 10 113 Ft helyett, most csak 9100 Ft!

A harmadik csomagunk tartalma: 1 db 250 ml-es Tápláló testápoló; 1 db 100 ml-es Tusfürdő; 1 db 75 ml-es Hidratáló kézkrém.

A csomag ára: 12 011 Ft helyett, most csak 10 810 Ft!

Az INSIGHT Professional márka számára rendkívül fontos a környezet- és egészségtudatos életmód, éppen ezért kizárólag olyan készítményeket használunk, melyek tisztaságuk miatt egészségtudatos választást jelentenek minden vásárlónk számára. A természetből azokat az összetevőket választottuk ki és használjuk fel termékeink alapanyagaként, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr és a haj egészségéhez és szépségéhez.

Reméljük, hogy karácsonyi akciónkkal sikerül támogatnunk az egészséges életmódot és hozzájárulhatunk a boldog, ünnepi hangulathoz.

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.