Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INCOLOR hajszínező rendszer növényi fehérjével

INCOLOR hajszínező rendszer növényi fehérjével

 

Bár a hajfestés világa rengeteget fejlődött az elmúlt évek során, mégis sokan ódzkodva közelítenek a modern hajszínezőkhöz. Az INCOLOR hajszínező termékcsalád célja, hogy a félelmekből és aggályokból épült falakat ledöntse, és új szintre emelhesse a hajfestés folyamatát!

Az INCOLOR hajszínezők növényi fehérjékkel vannak ellátva, így a természet erejével képesek tökéletes eredményt biztosítani. A rizsfehérjének és organikus kenderolajnak köszönhetően az INCOLOR hajszínező kiemelkedő védelmet nyújt mind a fejbőrnek, mind a hajnak.

A növényi keratinoknak köszönhetően a hajszálak erősebbek és fényesebbek, míg az argán olaj révén mélyen táplálttá, könnyen fésülhetővé és puhává válik a haj. Mindezek mellett pedig a szőlőmag olaj revitalizálja a haj szerkezetét, így egészségesebbé és természetesebbé varázsolja azt. Az INCOLOR hajszínezők minimális ammónia tartalommal rendelkeznek, allergén mentes illattal vannak ellátva, és minőségi összetevőiknek köszönhetően tökéletes fedést biztosítanak, még az ősz hajszálakon is!

Tapasztalja meg Ön is az INCOLOR hajszínezők kiemelkedő teljesítményét, és garantáljuk, hogy többé nem fog félni a hajfestés következményeitől!

Keresés