Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Icea és Cosmos Natural

ICEA ÖKO BIO TANÚSÍTVÁNY

ICEA ÖKO BIO tanúsítvány

Az ICEA a Környezetvédelmi és Etikai Tanúsító Intézet, egy olyan konzorcium , amely az emberekkel és a természettel
kapcsolatosan tevékenykedő vállalatokat ellenőrzi és minősíti, védve a nők és férfiak munkahelyi elismertségét, valamint a fogyasztói jogokat.

Az ICEA a legnagyobb olasz környezeti és etikai minősítő szervezet. Célja a biogazdálkodás elősegítése és a fenntartható fejlődés biztosítása.

Szigorú feltételrendszert dolgozott ki, az organikus szépségápolási termékek minősítésére, szem előtt tartva a összetevők minőségi besorolását, a káros alkotóelemek kiszűrését, egyben a fogyasztók és a környezet védelmét.

Az INSIGHT SKIN és INSIGHT MAN terméksorozat, amely ICEA ÖKO BIO tanúsítvánnyal rendelkezik, annak az elvárásnak felel meg, hogy a testápolás során se adjuk fel környezetbarát szemléletünket.

 

COSMOS NATURAL TANÚSÍTVÁNY

Cosmos Natural tanúsítvány

Ezt a nemzetközileg elismert, igen szigorú szabványt a természetes és biokozmetikumok legfontosabb öt európai tanúsító intézete (BDIH, COSMEBIO & ECOCERT, ICEA, SOIL ASSOCIATION) hozta létre. Meghatározza azokat a követelményeket, amelyeket be kell tartani ahhoz, hogy egy kozmetikumot bionak és/vagy természetesnek lehessen nevezni.
Célja, hogy a kozmetikum előállításának egésze során a fenntartható fejlődés elveit alkalmazzák a nyersanyagok kiválasztásától kezdve a kész termékek forgalmazásáig.

Az érzékeny és irritált fejbőrre termékcsaládok Cosmos Natural tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Keresés