hajhullás ellen

A hajhullás fiziológiai folyamat, amely megelőző intézkedésekkel lassítható. Az Eley laboratóriumai olyan kétlépéses, intenzív programot fejlesztettek ki, amelynek célja a hajhullás csökkentése és megállítása.

A titok a természetes összetevőkben rejlik:

vadgesztenye-kivonat

VADGESZTENYE-KIVONAT

mentol-kivonat

MENTOL-KIVONAT

guarana-kivonat

GUARANA-KIVONAT

kasvirágkivonat

KASVIRÁGKIVONAT

Hajhullás? INSIGHT sampon!

A hajhullást általában a férfiakhoz kötjük, de a nőket is ugyanúgy érintheti ez az elkeserítő jelenség. Ám ma már olyan korszerű termékek segíthetnek ennek a kellemetlen problémának a megoldásában, mint az organikus samponok! A hajhullás hátterében számos tényező meghúzódhat, lássuk, melyek ezek!

  • Gyakori az örökletes hajvesztés, ami genetikai okokra vezethető vissza.
  • Megesik, hogy a mindennapi stressz, extrém fogyás, vitaminhiány vagy éppen terhesség hatására gyorsul fel a hajszálak elvesztése.
  • Bizonyos autoimmun betegség vagy pajzsmirigy problémák tüneteként is tapasztalható a haj fokozott elvesztése, de elég a fejbőr gyulladása is ahhoz, hogy a szervezet így reagáljon.
  • Végül óvatosan kell bánni a hajformázással is, mert a túlzásba vitt hajvasalás, a vegyi anyagok elvékonyítják a szálakat, így azok tulajdonképpen nem is kihullanak, hanem letörnek.

A speciálisan hajhullás ellen kifejlesztett INSIGHT sampon ideális megoldást nyújt bármely esetben! Nézzen körül nálunk, és ismerje meg az organikus samponokban rejlő erőt!

Hajhullás? INSIGHT sampon!
HA TETSZIK, OSSZA MEG ÖN IS!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.