INSIGHT – INCOLOR hajfestékek

Az Incolor hajfestékek kíméletesen színezik a hajat és garantáltan ragyogó színárnyalatok érhetők el vele. Ugyanakkor kíméli és védi a hajszálakat. A hajfestékek rendkívül alacsony ammóniatartalmáért pedig egyaránt hálásak fodrászok és vendégeik. A hajfestékek 90%-ban természetes összerevőket tartalmaznak: tápláló hatású növényi fitokeratint, organikus argánolajat, valamint szőlőmag-vajjat tartalmaznak, amely antioxdáns hatása, védi, puhává varázsolja és táplálja a hajszálakat – mindezt kompromisszum nélküli tökéletes takarás mellett. VEGAN OK tanúsítvány – a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, állatkísérlettől mentes.

Tartós növényi hajfesték több mint 75 árnyalatban

Az exkluzív színező mikropigmentek stabil és hosszan tartó eredményt biztosítanak. Az ősz hajszálakat teljesen lefedik. Legfeljebb 5 árnyalattal világosabb hajszín érthető el. Az Incolor hajfesték több mint 75 árnyalatban kerül forgalomba. Tökéletesen keverhető, nem csöpög, könnyen felhasználható. Ráadásul diszkrét illata kellemes használatot biztosít.

 

 • Organikus olajok
 • Alacsony ammóniatartalom
 • Allergénmentes illat
 • 100%-ban Olaszországban készül
 • Professzionális formula

SZÍNSKÁLA

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

NÖVÉNYI FEHÉRJÉT TARTALMAZÓ HAJFESTÉK NÖVÉNYI KERATINNAL, BIO-ARGÁNOLAJJAL ÉS SZŐLŐMAG-VAJJAL

Incolor – tartós hajfestés alacsony ammóniatartalommal

Az Incolor kíméletesen festi a hajat és garantáltan ragyogó színárnyalatok érhetők el vele, ugyanakkor kíméli és védi a hajszálakat.

Az alacsony ammóniatartalmú formula alkalmazása és hatása mind a fodrász, mind a szalon vendége számára kellemes.

A formulát tápláló hatású növényi fitokeratinnal, organikus argánolajjal, valamint szőlőmag-vajjal gazdagították, amely antioxdáns hatású, védi, puhává varázsolja és táplálja a hajszálakat.

Az exkluzív színező mikropigmentek stabil és hosszan tartó eredményt biztosítanak. Az ősz hajszálakat teljesen lefedik. Legfeljebb 5 árnyalattal világosabb hajszín érthető el.

Az Incolor több mint 50 árnyalatban kerül forgalomba. Tökéletesen keverhető, nem csöpög, könnyen felhasználható. Továbbá diszkrét illata kellemes használatot biztosít.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat és a figyelmeztetéseket!

FONTOS: A HAJFESTÉKEK SÚLYOS ALLERGIÁS REAKCIÓKAT VÁLTHATNAK KI.

Ezért alapvetően fontos Ön és vendége számára is, hogy az alábbi elővigyázatossági intézkedéseket betartsák:

NE HASZNÁLJA A TERMÉKET, HA:

 • Önnek vagy vendégének már volt allergiás reakciója hajszínező termékre, hajfestékre,
 • vendége hajbőre érzékeny, irritált vagy sérült,
 • korábban Önnek vagy vendégének allergiás reakciója volt ideiglenes fekete henna tetoválást követően!

Ez a termék nem 16 év alatti személyeknek készült.

A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT 48 ÓRÁVAL MINDEN ALKALOMMAL HAJTSA VÉGRE AZ ALLERGIATESZTET az itt leírt  utasításoknak megfelelően.

A tetoválások (pl. ideiglenes fekete henna tetoválások) növelhetik az allergiás reakciók kockázatát. A termék előkészítése, felhasználása és leöblítésének valamennyi fázisa során VISELJEN EGYSZER HASZNÁLATOS KESZTYŰT!

BŐR ALLERGIATESZT

A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT 48 ÓRÁVAL MINDEN ALKALOMMAL HAJTSA VÉGRE AZ ALLERGIATESZTET! ALLERGIÁS  REAKCIÓK VÁRATLANUL LÉPHETNEK FEL akkor is, ha korábban más színező terméket vagy más márkájú festéket használt.

BŐR ALLERGIATESZT VÉGREHAJTÁSA

Vegye le a fülbevalókat és a tubusban lévő hajfesték krémből vatta pálcikával vigyen fel egy kis mennyiséget a fül mögé, egy 1 cm2-es  felületre! Ezt ismételje meg kétszer vagy háromszor és hagyja megszáradni a felvitt anyagot! Gondosan zárja le a tubust, majd 48 órán át ne mossa le a krémet, ne fedje le vagy ne érintse meg a bőrfelületet. Ha ezen időszak alatt viszketés, pirosodás vagy egyéb bőr probléma merül fel, ne használja a terméket.

Az  allergiateszt egy ésszerű elővigyázatossági intézkedés, amely azonban nem nyújt garanciát arra, hogy nem léphet fel allergiás reakció. Javasoljuk, hogy bármilyen, a hajfesték termékekkel szembeni egyéni érzékenységgel kapcsolatos kérdésekről kérje ki orvosa tanácsát.

ÓVINTÉZKEDÉSEK

MIT TEGYEN, HA A SZER HASZNÁLATA SORÁN VISZKETÉS, ÉGETŐ ÉRZÉS VAGY BŐRKIÜTÉS JELENTKEZIK? Langyos vízzel azonnal öblítse le a szert és szakítsa félbe az alkalmazást. Ilyen esetben javasolja vendégének, hogy kérjen orvosi tanácsot, mielőtt  újra hajfestéket vagy színező terméket használna. Légzési panaszok esetén azonnal kérjen orvosi segítséget!

FIGYELMEZTETÉSEK

 • A szert ne használja szempilla vagy szemöldök festésére: ezen figyelmeztetés be nem tartása vakságot okozhat!
 • Kerülje el a szernek a bőrrel és a szemmel történő érintkezését! Ha a szer a szembe kerülne, azonnal, hosszú ideig vízzel öblítse ki! (Kontaktlencsét viselők távolítsák el a kontaktlencsét, mielőtt alaposan kiöblítik a szemet.)
 • A termék használatát követően rendkívül alaposan öblítse ki a hajat!
 • KIZÁRÓLAG az útmutatóban ajánlott színelőhívót használja!
 • Vegye figyelembe a megadott arányokat és ne keverje más termékekkel!
 • Használjon megfelelő, egyszer használatos kesztyűt az elkészítéshez a használat és az öblítés valamennyi fázisa során!
 • Ne lélegezze be, vagy ne nyelje le a terméket!
 • Ne használja bajusz vagy szakáll festésére vagy egyéb célra, csak a haj festésére!
 • Hajszín világosítás, hideg dauer, hajegyenesítés után várjon 14 napot a termék használatáig!
 • Ne használjon fémből készült eszközöket (tálakat, spatulákat, fésűket) a termék előkészítése, alkalmazása során!
 • Ha shakert használ, azt azonnal nyissa fel felrázás után, hogy elkerülje a túlnyomást és a keverék sérülést okozó  kiszivárgását!
 • Ne tartsa a shakert az arc irányába!
 • Ne használja a terméket olyan hajra, amelyet előzőleg hennával, fémtartalmú vagy progresszív hajszínezőkkel festettek!
 • A készítmény foltot hagyhat a ruhaneműn vagy egyéb felületeken. A ráfröccsent szennyeződéseket azonnal öblítse le!
 • A termék előkészítése és felhasználása jól szellőzött helyiségben történjen!
 • A terméket gyermekektől tartsa távol! A terméket gyermekek ne használják!
 • Olvassa el és kövesse a használati útmutatóban leírtakat, és az elővigyázatossági óvintézkedések szerint járjon el!

HOGYAN HASZNÁLJA?

A festéket a színelőhívóval, 1 rész festék : 1.5 rész színelőhívó arányban keverje össze! Extra hajszín-világosítás esetén 1 + 2.

Az Incolor aktivátorok 20, 30 és 40-es volumenben használhatók.

Az Incolor használatát megelőzően ne mosson hajat, hanem alaposan kefélje ki, hogy minden hajlakk vagy hajfixáló maradványt eltávolítson!

Fémmentes edényt használjon!

A szer körülbelül 30-35 perc alatt fejti ki hatását, az elérni kívánt hajszíntől, a hajtípustól és a felhasznált színelőhívő volumentől függően.

Végül, a festékkeveréket finom mozdulatokkal habosítsa fel a hajon, várjon néhány másodpercet, majd öblítse le! A terméket alaposan ki kell öblíteni a hajból! A sampont és a hajformázót a szokásos módon használja.

A helyes mennyiség érdekében minden esetben használjon mérleget vagy mérőedényt kis mennyiségek hozzáadásával mindaddig,  amíg a folyadék teljes mértékben összevegyül. A kész keveréknek sűrűnek, de lágynak kell lennie.

Termékelőnyök

 • Alacsony ammóniatartalom.
 • A természetes eredetű, aktív összetevőkben gazdag formula erős kondicionáló hatást garantál.
 • Allergénmentes illatanyagok.
 • 53 színárnyalat.

Eredmény

 • 100%-ban fedi a legnehezebb ősz hajat is.
 • Hosszan megmaradó hajszín.
 • Erőteljes és mély árnyalatok.
 • Lágyabb, táplált és helyreállított haj.

Kiszerelés
60 ml-es tubus.
A természetes árnyalatok 100 ml-es kiszerelésben is kaphatóak.

Alkalmazás
Szokásos felhasználás 1 + 1,5;
1:1-es alkalmazás a fedés erősítésére
1:2-es alkalmazás szuper világosítás

Kivonatok

növényi keratinNövényi keratin: erősít dúsít.

 

organikus argánolajOrganikus argánolaj: antioxidáns, vitaminban és zsírsavakban gazdag.

szőlőmagvajSzőlőmag-vaj: szerkezet-helyreállító, védő, regeneráló.

TERMÉSZETES EXTRA VILÁGOSSZŐKE HAJFESTÉK 10.0

Összetevők: Aqua/Water/Eau, Behenyl Alcohol, Cocamide MEA, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Ammonium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Argania Spinosa (Kernel) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ascorbic Acid, C12-13 Alkyl Lactate, Tri-C14-15 Alkyl Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Hydrosulfite, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Polyquaternium-22, Parfum/Fragrance, p-Phenylenediamine, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, p-Aminophenol, 4-Chlororesorcinol, 2-Methylresorcinol, Resocinol, Oxyquinoline Sulfate, m-Aminophenol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, N, N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate, 1,5-Naphthalenediol, 1-Naphthol.

Ha tetszik, ossza meg Ön is!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.