Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hajfestékek

Különleges Insight ajánlat!

Most minden Insight hajfestékhez féláron kínáljuk egyedi hajfestés utáni színrögzítő maszkunkat!

Insight hajfesték színekAz Insight hajfestékek nem csak a már jól bevált hajfesték színeket kínálják, hanem számos egyedi színt is használhat, hogy hajkoronájával elkápráztassa környezetét.

Most egyedi kedvezménnyel segítjük, hogy hajszíne ragyogó és tartós maradjon. 

Minden Insight hajfestékhez jelentős csomagkedvezménnyel kínáljuk a különleges hajfestés utáni színrögzítő maszkunkat.

Válassza ki a képről a kívánt szín számkódját írja be keresőnkbe, majd írja utána, hogy hajfesték és azonnal a kívánt termékoldalon találja magát, ahol még egy lehetőséget kínálunk.

Azonnal megvásárolhatja az önnek legmegfelelőbb kiszerelésben az Insight hajtápláló színelőhívó termékét is.

Itt vegye igénybe egyedi ajánlatunkat! 

Szállítási díjjal együtt 8 315 Ft-ért egy tartós 90%-ban természetes alapanyagokból készült hajfestéket egy a hajat tápláló színelőhívót és a különleges színrögzítő maszkot vásárolhat meg pár kattintással.

Különleges hajszínét védje, festett haját óvja az Insight speciális SLS mentes samponokkal, akár minden napi használatra is!

 

Az Insight samponok SZILIKON, PARABÉN, PETROLÁTUM, MESTERSÉGES SZÍNEZÉK mentesek. Prémium minőségű Vegán termék.

 


Az INCOLOR professzionális hajfestékrendszer, bio minősítésű növényi összetevőket tartalmaz, tökéletes védelmet nyújt a legroncsoltabb haj számára is, hisz egyedi tulajdonságának köszönhetően ápolja és kitöltik a hajszálak sérüléseit így a haj egészséges lesz. Ez a regeneráló organikus hajfesték számtalan előnyt rejt magában, mely az első kezelések során érzékelhető és tapasztalható. Az INCOLOR garantálja a mély, fényes és hosszan tartó színeket, valamint a tökéletes ősz haj fedést a kiegyensúlyozott színező pigmentjeinek köszönhetően.

Rendezés:

Mit kínálnak az INCOLOR natúr hajfestékek?

Kimagasló színválasztékot olyan pigmentek széles spektrumával, melyek természetes színárnyalatokat biztosítanak. A kémiai úton festett hajat is problémamentesen festhetjük növényi hajfestékkel, sőt a vegyi festés során sérült hajszerkezetet a növényi hajfesték képes korrigálni.

Keresés