Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%
Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Nikkeltesztelt 100%
Újrahasznosított PET 100%

Hajápolás

Természetes hajápolás - Insight Hajápolás

Az Insight Professionál elkötelezett a természetes hajápolás mellet. Minden terméke, beleértve a hajkezelés és a hajformázás organikus hajápolási termékeit is 98 %-ban természetes összetevőkből és kivonatokból készülnek. Hitünk szerint ez megteremtette a fenntarthatóságot, a természetességet és a vásárlói visszajelzésekből tudjuk, hogy az elégedettséget is.

Hajápolás

Insight Hajápolás

Minden hajtípusra szabva, hogy megteremtse saját napi szépség- és wellness -rituáléját. Mindannyiunknak megvan a saját identitása, egyedisége, preferenciái, haja: ez az oka annak, hogy létrehoztunk Önnek egy komplett rendszert, amelyben kiválaszthatja a megfelelő kombinációt. A hajad mindig a szenvedélyünk volt.

Insight természetes hajkezelés

Insight Hajkezelések

Az évszakok változása, a stressz és a szennyezés csak néhány élettani tényező, amelyek irritálhatják a fejbőrt, elősegítve a korpásodás kialakulását vagy hajhullást. E problémák ellensúlyozására az Insight speciális kezelést kínál, minden igény kielégítésére. Az Insight hajkezelés természetes hatóanyagokkal nyugtatják, gyógyítják és táplálják a fejbőrt és a hajhagymákat.

Hajformázás

Insight Hajformázás

Az Insight STYLING termékcsalád minden nap kifejezi és feltalálja magát. A termékkínálat közül kiválaszthatja azokat, amelyek a legjobban megfelelnek személyiségének és stílusának. Ugyanakkor védik és hidratálják a hajat, köszönhetően a tápláló olajoknak és szerves kivonatoknak, amelyek erőt és erőt kölcsönöznek a hajnak.

INSIGHT ÉRTÉKEK

Innováció és jó közérzet

Insight hajápolás, hajformázás, hajkezelés

Ajánlatunk: Egyszerűség és hatékonyság

Az Insight Professional hajápolási termékcsalád olyan természetes hatóanyagú a hajápolás, a hajkezelés és a hajformázás területén kiemelkedően hatékony, BIO és VEGAN termékcsalád, amelyet laboratóriumunkban fogalmaztak meg, hogy szinergikus hatást hozzon létre a fito-kivonatok és fitolajok ősi bölcsessége és a vállalható, a természetet nem károsító választás között, ami képes életbentartani, elősegíteni a temészetközeliséget, a fenntartható életminőséget.
A természet az inspiráció forrása.

Insight hajápolás

Amiben mások vagyunk

 • Ózonozott víz
 • Vegan
 • Természetes alapanyagok, kivonatok
 • Nikkel tesztelt
 • Magas százalékban természetes eredetű összetevők
 • 100% -ban Olaszországban készült

Insight természetes hajkezelés

Amit nem használunk

 • SLS és SLES semlegesség
 • Ásványi olaj és petrolátum mentes
 • Szilikonmentes
 • Parabén és MIT mentes
 • Szintetikus színezék mentes
 • Allergén mentes

Terméktanusítványaink

Insight hajápolás, hajformázás, hajkezelés terméktanusítványok

Eco Bio kozmetikai minősítés

Az ICEA az egyik legelismertebb testület a környezetvédelmi és etikai tanúsítási szektorban. Az Eco Bio Cosmesi minősítés mindenekelőtt kielégíti a test jólétének tiszteletben tartásának igényét: a minősített termék kiválasztása tehát a legjobb garancia a védelmére. Szigorú bőrgyógyászati ​​vizsgálatokat igényel (az érzékeny bőrre is) a készterméken, garantálva a tiszta és bőrbarát formulákat, amelyek jobban megfelelnek az érzékeny, finom bőrnek. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket kell használni, amelyek alapanyagait szigorú eljárási irányelvek alapján választották ki, és amelyek alapelvei az ökológiai, ökológiai és természetes fogalmakon alapulnak.

A Skin and Man termékcsalád ECO BIO COSMETICS tanúsítvánnyal rendelkezik.

Cosmos természetes tanúsítvány

Ezt a nemzetközileg elismert szigorú szabványt az öt fő európai tanúsító ügynökség dolgozta ki a természetes és organikus kozmetikumok tekintetében, és meghatározza azokat a követelményeket, amelyeket teljesíteni kell ahhoz, hogy egy kozmetikai terméket természetesnek lehessen nevezni. Célja a fenntartható fejlődés elveinek alkalmazása az egész kozmetikai ellátási láncban, a nyersanyagok jellemzésétől a késztermékek forgalmazásáig. Ezért a végső cél a környezet és a bolygón élő emberek jóléte szempontjából alapvető kérdések kezelése, egyre több természetes és organikus kozmetikai termék fejlesztésének elősegítése. 


A Sensitive és a Lenitive termékcsalád egyaránt COSMOS NATURAL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Környezetbarát csomagolás

Környezetbarát csomagolás

Minden Insight Professional hajápolási termék újrahasznosított és újra hasznosítható csomagolásban kerül forgaomba, ezzel is környezetbaráttabbá téve az Insight természetes hajápolás minden termékét.

Legyen Ön is természettudatos, használja az Insight Professional organikus termékeit.

Kötelezze el magát a természetes hajápolás mellet az Insight Professional termékeivel, melyek környezetbarát termékek. Kínálatunkban megtalálható a hajápolás, a természetes hatóanyagú hajszínezés, az organikus hajformázás minden szüksége terméke épp úgy, mint a természetes alapanyagokból készült bőrápolási kozmetikumok.