Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sérült hajra

 

ÁLLÍTSUK HELYRE A KÁROSODOTT HAJ FÉNYÉT ÉS ÉLETEREJÉT.
Az agresszív vegyszeres kezelés, festés, évszakváltás és magas hőmérséklet: olyan
tényezők, amelyek károsíthatják, sérülékennyé, szárazzá, fénytelenné és fakóvá változtatják a hajat.

Rendezés:

Hatékony ápolás és regenerálás organikus termékekkel a károsodott, erősen igénybe vett hajra.


A rosszul megválasztott termékek és a hibás hajápolási szokások megviselik a hajkoronánkat. A hajunknak akárcsak az egész szervezetünknek szüksége van bizonyos tápanyagokra. Az Insight Damage Hair termékcsaládja az a célt szolgálja, hogy a sérült, roncsolt és töredezett hajkoronát ismét egészségessé, fényessé és életerőssé varázsolja. A legfontosabb, hogy termékeink természetes módon elállítót hatóanyagokat tartalmaznak, így biztosítják az egészséges hajtáplálást.


A sérült hajnak szüksége van egy intenzív szerkezet-helyreállító kezelésre, ami a hajba beépülve kijavítja annak sérüléseit. A szerkezet helyreállító maszkunk nemcsak kívülről, hanem belülről is segít megerősíteni a haj szerkezetét és visszaállítani annak természetes nedvességtartalmát.


A sérült haj kezelését ne vegyük félvállról. A sok vegyszer okozta negatív hatást nem lehet egyetlen kezeléssel ellensúlyozni. A sérült haj helyreállítása időt igényel ezért érdemes huzamosabb ideig kimondottan erre kifejlesztett organikus sampont és kondicionált használni. Így idővel hajunk visszanyeri fényét és rugalmasságát.

Keresés