Gyakori kérdések

A Gyakran Ismételt Kérdések alatt, azok a kérdések és válaszok találhatók, amelyek az INSIGHT Professional és az INSIGHT professzionális hajápolási termékekkel kapcsolatban merültek fel a professzionális fodrászok és vásárlók részéről. A kérdéseket csoportokba soroltuk, azt remélve, hogy sikerül minden igényt kielégítően körül járni az INSIGHT Professional céggel, az általa forgalmazott termékekkel, a rendeléssel, a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban felmerült legfontosabb kérdéseket.

 

I. Az INSIGHT Professional mint cég

Milyen nemzetiségű az INSIGHT Professional márka? 
Az INSIGHT termékek, a fejlesztéstől a laboratóriumi munkákon át egészen a gyártásig Olaszországban készülnek. Így a termékek a 100%-ig garantált magas, professzionális hajápolási, olasz minőséget képviselik.

Hány éves az INSIGHT Professional cég? 
Az INSIGHT Professional a 2016-os évben ünnepelte a kerek 20. életévét.

Külföldön ismertek-e az INSIGHT termékei, mennyire terjedt el az INSIGHT márka? 
Az INSIGTH Professional márka professzionális hajápolási termékei külföldön is ismertek. 2016-ban 20-ról 48-ra emelkedett világszerte azon országok száma, ahol ismert az INSIGHT márka.

Hol található az INSIGHT Professional magyarországi szaküzlete? 
Az INSIGHT Professional magyarországi szaküzlete Vácott, a Széchenyi u. 33. szám alatt található. Személyes vásárlásra a fent említett szaküzletben, a honlap “Webshop” menüpontja alatt és a weboldalunkon feltüntetett fodrászszalonokban van lehetőség. A viszonteladók köre folyamatosan növekszik.

Mit tesz az INSIGHT Professional jövőért? 
Az INSIGHT Professional márka számára az egészséges életmód jelenti a jövőt, ezt tartjuk fontosnak, így termékeinkkel is ezt támogatjuk. A természetes és egészséges hajápolást érdekében a termékek alapanyagaiként szolgáló organikus növényi kivonatok alkalmazásával, a környezetvédelmi paraméterek betartásával és a káros, irritációt okozó összetevők mellőzésével biztosítjuk. Tudjuk, hogy minden ember saját személyiséggel, egyéniséggel, kívánságokkal és hajjal rendelkezik: ezért alakítottunk ki egy olyan komplett rendszert, amelyben mindenki a számára megfelelő kombinációt választhatja.
Erre utal a cég szlogenje is: Az Ön haja a mi szenvedélyünk.

Miért válassza Ön az INSIGHT Professional márkát? 
Az INSIGHT Professional márka és a forgalmazott professzionális hajápolási termékek azoknak készülnek, akik számára fontos az egészségtudatos életmód és ebből kifolyólag az egészséges hajápolás is.  Az INSIGHT professzionális hajápoló termékei táplálóak, aktív összetevőkben gazdagok, védenek, ugyanakkor minden lényeges elemet tartalmaznak, és a készítmények tisztasága miatt egészségtudatos választást jelentenek. Továbbá az INSIGHT Professional laboratóriumában megalkotott termékcsoportok organikus növényi kivonatok, növényi olajok felhasználásával készülnek és az organikus összetevők választásában rejlő tisztességes viselkedésben forrnak össze. Éppen ezért, mindegyik samponunk SLS- és SLES-mentes (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-lauril-éter-szulfát). Termékeink ÁSVÁNYIOLAJ-, PETROLÁTUM-, SZILIKON-, PARABÉN- és SZÍNEZŐANYAG-mentes termékek.

II. INSIGHT Professional termékek

Miért válassza Ön az INSIGHT Professional márkát?
Az INSIGHT Professional márka és a forgalmazott hajápolási termékek azoknak szólnak, akik számára fontos az egészségtudatos életmód és ebből kifolyólag az egészséges hajápolás is. Az INSIGHT professzionális hajápoló termékei táplálóak, aktív összetevőkben gazdagok, védenek, ugyanakkor minden lényeges elemet tartalmaznak, és a készítmények tisztasága miatt egészségtudatos választást jelentenek. Továbbá az INSIGHT Professional laboratóriumában megalkotott termékcsoportok organikus növényi kivonatok és a növényi olajok felhasználásával készülnek és az organikus összetevők választásában rejlő tisztességes viselkedésben forrnak össze.

Éppen ezért, mindegyik samponunk. SLS- és SLES-mentes (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-lauril-éter-szulfát). Termékeink ÁSVÁNYIOLAJ-, PETROLÁTUM-, SZILIKON-, PARABÉN- és SZÍNEZŐANYAG-mentes termékek.

Csak bio fodrászatokban lehetséges a termékek alkalmazása, vásárlása vagy minden fodrász számára elérhetőek az INSIGHT Professional termékei?
Az INSIGHT Professional termékei természetesen minden fodrász számára elérhetőek és alkalmazhatóak. Azokról a fodrászszalonokról, ahol már alkalmazzák a termékeinket, készült egy térképes lista, mely a honlap „Webshop” menüpontja alatt található. Ez a lista folyamatosan frissül, így vásárlóink mindig naprakészek lehetnek a termékek elérhetőségi pontjairól.

A professzionális hajápoláshoz szükséges INSIGHT Professional termékeket csak fodrászok vásárolhatják meg?
Termékeinket, mivel azok professzionális hajápolási termékek elsősorban fodrászok számára ajánljuk, de a fodrászokon, a váci szaküzleten és a webshopon keresztül korlátozottan, a megfelelő kiszerelésben és áron a lakosság számára is elérhetőek.

Az INSIGTH termékekhez jár-e használati utasítás?
Természetesen minden INSIGTH termékhez jár részletes használati utasítás, mely a termékekkel együtt megtalálható a csomagoláson.

Mennyi az INSIGHT termékek szavatossági ideje?
Termékeink a felbontástól számított tizenkét hónapon keresztül őrzik meg szavatosságukat.

Hogyan, milyen kiszerelésben vannak csomagolva az INSIGHT termékek?
A samponok és balzsamok jellemzően 1000, 500 és 100 ml-es kiszerelésben, a hajpakolások 250 és 500 ml-es kiszerelésben kaphatóak. A honlapon a Termékek, vagy a Webshop menüpont alatt a termékek raktáron lévő kiszerelései egyesével is megtekinthetőek. A tartósság, az átlátszóság és a könnyű kezelhetőség érdekében a PET (polietilén-tereftalát) anyagát választottuk az INSIGHT üvegeihez és tégelyeihez. A PET ráadásul teljesen újrahasznosítható és ezenfelül a PET-csomagolások a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek, illetve kémiailag is nagyon stabilak. Összefoglalva: a PET-csomagolás KÖNNYŰ BIZTONSÁGOS ERŐS/TÖRHETETLEN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ FENNTARTHATÓ és SOKOLDALÚ.

Garanciát vállalnak a termékekre?
Elkötelezettek vagyunk a termékek pozitív hatásai iránt, így az INSIGHT Professional Kft. minőségi garanciát vállal a termékeire.

Tartalmaznak-e az INSIGHT termékek, bármilyen allergén anyagot?
Az INSIGHT Professional mindegyik terméke színezőanyag-mentes, illetve kizárólag allergénmentes illatanyagokat használunk a gyártás során, melyek még a legérzékenyebb bőrrel is kíméletesen bánnak. Bár készítményeink alapanyagát növényi kivonatok és aktív összetevők alkotják, fontos megjegyeznünk, hogy termékeink egyéni érzékenységet és intoleranciát okozó anyagokat, mint például búzaféléket, dióféléket, növényi olajokat és szezámmagot tartalmazhatnak.

Miben jobbak az INSIGHT termékei a többi organikus alapanyagokból készült termékeknél?
Mindegyik samponunk SLS- és SLES-mentes (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-lauril-éter-szulfát). Termékeink ÁSVÁNYIOLAJ-, PETROLÁTUM-, SZILIKON-, PARABÉN- és SZÍNEZŐANYAG-mentes termékek. Mivel a víz a gyártási folyamat egyik fő összetevője, illetve a termékekben lévő aktív összetevők és/vagy kivonatok hordozóanyaga, EZÉRT AZ ÓZONNAL DÚSÍTOTT VÍZ ALKALMAZÁSA MELLETT DÖNTÖTTÜNK, AMELY OXIDÁLÓ EREJÉNEK köszönhetően hatékony FERTŐTLENÍTŐSZER, gyorsan fellép a vírusok, csírák, gombák és más szennyeződések ellen. Termékeink többféle hajápolási problémára nyújtanak megoldást, foglalkozunk a bőr védelmével és nem felejtkeztünk el a férfiak számára speciálisan kialakított szakállápolási termékekről sem. Hajfestékeink 53 színárnyalatban, alacsony ammóniatartalommal, ragyogást biztosító természetes színekkel kerülnek forgalomba.

Mit jelent a SLS és a SLES és miért fontos, hogy egy termék SLS/SLES-mentes legyen?
Az SLS a nátrium-lauril-szulfát, az SLES pedig a nátrium-lauril-éter-szulfát rövidítése. Ezek a tisztító anyagok kíméletlenül bánnak a bőrfelületekkel és irritálhatják azt. Az INSIGHT, termékei alapanyagának kíméletesebb összetevőket választott. A bőrkímélő tisztítószer amellett, hogy védi a fejbőr egészségét, fenntartja a bőr egyensúlyát is. Sajnos az SLS az egyik legelterjedtebb tisztálkodószer-hatóanyag, sokan nem is tudják, hogy mennyire ártalmas lehet. Az SLS legfőbb bűne, hogy erősen irritálja a bőrt és a szemet, súlyosbítja a bőrbetegek tüneteit, akadályozza, lassítja a sebgyógyulást.

Az INSIGHT termékei férfiak számára is javasoltak?
Az INSIGHT professzionális haj- és bőrápoló termékei nők és férfiak számára egyaránt ajánlottak. De 2016 novemberétől már kaphatóak kizárólag férfiak számára fejlesztett termékek is, mint például szakállápoló vagy aftershave.

Gyermekek számára alkalmazhatóak-e az INSIGHT készítmények?
Megfelelő problémára vagy hajtípushoz rendelt termékeink alkalmazása, a vegyszermentesség és az allergénanyag-mentesség miatt kifejezetten ajánlottak gyermekek számára.

Csecsemő/kisbaba esetében is alkalmazhatóak az INSIGHT samponok?
E korcsoport számára kifejezetten ajánlott a használat a vegyszermentesség és az allergénanyag-mentesség miatt.

Csípnek-e az INSIGHT termékei, ha szembe kerülnek?
Az INSIGHT termékek, vegyszermentességük miatt nem csípnek, ha használat közben véletlenül a szembe kerülnek.

Terhesség, szoptatás alatt használhatók-e az INSIGHT termékei?
Termékeink használata, vegyszermentessége és allergénanyag-mentessége miatt kifejezetten ajánlott terhesség alatt is vagy csecsemő/kisbaba számára is.

A Mindennapos használat nevű termékcsalád tagjait tényleg a hét minden egyes napján használhatók? Későbbi károsodás nem érheti a hajat, illetve nem fog hamarabb zsírosodni?
A Mindennapos használat termékcsalád gondosan válogatott összetevői gyengéden bánnak a fejbőrrel és a haj szerkezetével, így a termékek használata a haj károsodása nélkül a hét minden napján lehetséges.

Mennyi idő után várjam az INSIGHT termékek használata utáni változást?
Az INSIGHT termékek már az első használat után látványos eredményt érnek el a haj megjelenésében és textúrájában. De a probléma erősségétől függően, akár több alkalom is szükséges a kívánt hatás elérése érdekében.

Mi a különbség a maszk és a balzsam között?
A maszk vagy ismertebb nevén a hajpakolás, a balzsamnál magasabb koncentrátumban tartalmazza az aktív összetevőket, ezáltal fokozottabb mértékben táplálóbb a balzsamnál. A maszk vagy hajpakolás a haj belső szerkezetében váltja ki jótékony hatását, míg a balzsam a külső szerkezetet óvja.

A maszkokból, miért csak két kiszerelés kapható? Miért nincs 1000 ml-es változat?
A kisebb kiszerelés a lakossági vásárlók számára, a nagyobb, 1000 ml-es kiszerelést pedig a szakemberek részére gyártjuk.

Az INSIGHT termékek használatát illetően szükséges-e valamiféle különleges módszer ismerete, vagy hagyományos módon kell alkalmazni?
A termékeket általában a megszokott, hagyományos módon ajánlott alkalmazni, használatukat illetően nincs különleges technika.

Az INSIGHT termékeket mennyi ideig ajánlott használni? Számíthatok-e bárminemű elváltozásra, ha túlzásba viszem a termékek használatát?
Az INSIGHT professzionális hajápoló termékeit hosszú távú használatra fejlesztették. Folyamatos használat mellett egészségesebb és rugalmasabb haj az eredmény. Negatív hatásra, illetve elváltozásra nem kell számítani.

Nyilvánosak-e a termékekben fellelhető növényi kivonatok jótékony hatásai? Ha igen, ezekről hol tudok bővebben olvasni?
A termékek aktív összetevőit és azok jótékony hatásait nyilvánosan feltüntettük az INSIGHT Professional hivatalos honlapján a Rólunk menüpontban és a termékek mellett is a honlapon.

Miért nincs Önöknek olyan termékük, amely a göndörítést segíti elő?
A Stílus termékcsalád Rugalmas hajformáló viasz elnevezésű termékünk kifejezetten a göndör haj érdekében fejlesztett hajformázó, mely segíti a haj begöndörítését/hullámosítását és hangsúlyozza a fürtök megjelenését, azaz volument kölcsönöz nekik.

Úgy hallottam, hogy a szilikon jó, az Önök termékei miért szilikonmentesek?
A szilikon vegyi úton előállított szervetlen polimer, más néven műanyag, ami a haj felületét ideiglenesen szépíti, de mélyen, károsítja a hajszerkezetet. A szilikon helyett természetes eredetű összetevőket választottuk, melyek táplálják és hidratálják a szerkezetében roncsolt hajszálakat.

Vannak a hajápolási termékeken kívül még más termékek is?
A termékskálánk folyamatosan bővül, hajfestékek, színaktivátorok, szőkítőporok, bőrvédők és bőrápoló termékek is kaphatóak nálunk. 2016 novemberétől pedig már kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termékek is kaphatóak.

Hogyan tudom meg, hogy milyen típusú a hajam?
Ha nem ismeri biztosan a saját hajszerkezetét, akkor az INSIGHT fodrászaitól, szakembereitől lehet megkérdezni a véleményüket, biztosan készséggel válaszolnak majd. A honlap Termékek és Webshop menüpont alatt azonban részletes leírások találhatóak az egyes termékekről és hatásaikról.

Hogyan tudom meg melyik lenne a számomra legmegfelelőbb termék?
Az INSIGHT csapata abból indul ki, hogy sokan ismerik saját hajszerkezetüket és tisztában vannak hajproblémáikkal vagy ennek ismeretéhez fodrászuk segítségét kérik. A részletes leírások és a beszédes megnevezések között pedig reméljük, minden vásárló könnyen el tud tájékozódni.

 

III. INSIGHT Professional hajformázás

Hogyan használjam az INSIGHT hajformázó termékeket?
Minden termékhez jár magyar nyelvű használati utasítás, melyen minden információ megtalálható a megfelelő használatot illetően.

Hogyan használjam helyesen az ökosprayt?
Az ökospray, hagyományos nevén hajlakk, hatékonyan ellenáll a páratartalomnak, gyorsan szárad és nem hagy nyomot a hajon. Permetezés után, a haj formázható még körülbelül 2-3 percig. A helyes alkalmazás szerint száraz és tiszta hajra, 20 cm távolságból permetezzük az ökosprayt.

Mi a különbség az erős hajformázó zselé és az erős hajfixáló zselé között?
Az Erős hajformáló zselé erős tartást biztosít a rövid, illetve hosszú haj kívánt formájának eléréséhez, az Erős hajfixáló zselé pedig frizurák, hajköltemények láthatatlan tartásához használható.

Oil non Oil – miben segít ez a termék?
Az Oil non Oil, hajformáló folyadék a haj természetes és láthatatlan formázását, extra erős tartását biztosítja vizes, fénylő  hatás nélkül. Dúsabbá és rugalmasabbá téve a frizurát.

Mi a különbség a rugalmas hajformáló viasz és a rugalmas hajkrém és a hajformáló krém között?
A Rugalmas hajformáló viasz a haj göndörítéshez és a haj göndörségének, hullámosságának kiemeléséhez ajánljuk. A Hajformáló krém a hagyományos hajhabot helyettesíti, a Rugalmas hajkrém pedig a stílust biztosítja.

Miben segítenek a folyadékkristályok?
A Folyadékkristályok hidratálják a hajat és védik a haj szerkezetét a külső behatásoktól.

Miért nincs a hajformázó termékek között hajhab?
Az INSIGHT termékei közül a Hajformáló krém a hagyományos hajhabnak felel meg. Ez egy innovatív hajformáló krém, mely hosszan tartó hatást biztosít a tökéletesen megalkotott frizurához.

Mikor használjam a folyékony hajformázót?
Az Oil non Oil termékünket a dús, rugalmas hajért, nedves hajon alkalmazza, amikor természetes, erős tartást szeretne kölcsönözni a hajnak.

Mi a különbség a hajregeneráló komplex és a folyadékkristályok között?
A Hajregeneráló komplex hatékonyan regenerálja a töredezett hajvégeket és hidratálja a haj egészét, a Folyadékkristályok nevű termék pedig védelmet nyújt a külső behatások ellen és ragyogóbbá, kezelhetővé teszi a hajat.

Hogyan szárítsam a hajamat helyesen?
A haj megfelelő védelme érdekében minden hajmosás után alkalmazza a Folyadékkristályok elnevezésű hajápolási terméket, mely védelmet nyújt a hajformázókkal szemben. Ezt követően tetszőlegesen formázza haját.

Hogyan érjek el dús hatást?
A Hajformáló krém dúsabbá teszi, szétválasztja és kontrollálja a hajat, tökéletesen megalkotott frizurát biztosítva viselője számára.

Hogyan varázsoljam hajam ragyogóan fényessé?
A Folyadékkristályok elnevezésű termék alkalmazásával. Tegyen pár cseppet a tenyerébe, majd egyenletesen oszlassa el a készítményt a hajon!

A hajformázó termékek károsítják a hajat?
Az INSIGHT Professional hajformázó termékei nem károsítják, hanem táplálják és hidratálják a hajat.

A hajformázó termékek zsírosítják a hajat?
Nem. A termékek, organikus növényi kivonatainak köszönhetően nem zsírosítják a hajat.

A hajformázó termékek kiszárítják a hajat?
Hajformázó termékeink nem szárítják ki, hanem fényessé és ápolttá teszik a hajat.

A hajformázó termékek a haj korpásodását okozhatják?
Az INSGIHT Professional hajformázók nem okoznak korpás fejbőrt.

A hajformázó termékek okozhatnak hajhullást?
A hajformázó termékek nem okozhatnak hajhullást, dússá és ragyogóvá teszik a frizurát.

A hajformázó termékeknek lejárhat a szavatossága?
Hajformázó termékeink a felbontástól számított tizenkét hónapon keresztül őrzik meg szavatosságukat.

 

IV. INSIGHT Professional hajfestés

Hányféle INSIGHT hajfesték van?
A palettán 13 árnyalat, ezen belül pedig 53-féle szín létezik, illetve ezen kívül egy szőkítőpor található.

Hogyan kell elvégezni a bőrérzékenységi teszteket?
A tesztet a hajfestés előtti nap szükséges elvégezni. Egy fülpiszkáló hegyével vigyünk fel egy keveset a hajfestékből a fül mögötti területre, hagyjuk a bőrön egy órát, majd nézzük meg. Ha ezalatt az idő alatt nem tapasztalunk bőrpírt, esetleg viszketést, akkor nyugodtan alkalmazhatjuk a terméket.

Vegyszeres termékek és hajfestékek használatát professzionális szakemberek közreműködésével javasoljuk a megfelelő hatás elérése érdekében.

Amennyiben bármilyen szakmai kérdése lenne az INSIGHT professzionális hajápolási termékek használatával kapcsolatban, vagy szeretne részt venni képzéseink egyikén a következő telefonszámon egyeztethet időpontot, kaphat tájékoztatást: 06 20 931-7627.

Szeretne INSIGHT referencia fodrásszá, szalonná válni?

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.