Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfiaknak

Insight nyár - férfi kényeztetés 

Az Insight gondol a férfiakra is. Egész nyáron minden Insight férfiaknak kifejlesztett termék 30% kedvezménnyel vásárolható meg online szakáruházunkban.

A Kupon 2021 Augusztus 31-ig érvényes.

Egy vásárló csak egy kupont használhat fel és összesen 300 kupon áll vásárlóink rendelkezésére!Figyelem!

Az INSIGHT MAN terméksorozat, amely ICEA Öko Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, annak az elvárásnak felel meg, hogy a testápolás során se adjuk fel környezetbarát szemléletünket. Az Öko Bio tanúsítvány, az elvégzett bőrgyógyászati tesztekkel garantálja az összetevők biztonságos és összetett hatékonyságú használatát, köszönhetően az organikus olajokat, kivonatokat tartalmazó összetételüknek.
A szakáll ápolása – speciális tisztító, lágyító és tápláló termékek használatával – fontos szerepet játszik a
terméksorozatban annak érdekében, hogy megjelenése mindig ápolt és ízléses legyen.

Rendezés:
Egy őrült világban élünk, ahol túl gyakran csak a célra koncentrálunk, elfelejtve az oda vezető utat. Az út jelenti az élményeket, tapasztalatokat, a véleményünk megváltozását, előítéleteinktől való megszabadulást. Új nézőpontokat és új életutakat fedezünk fel.
Az INSIGHT MAN termékekkel az a célunk, hogy visszaszerezzük a felfedezés örömét, még akkor is, ha mindez csak a kisebb, mindennapos lépéseinket érinti... testünk ápolásától kezdve egészen a teljes jóllétünkről való gondolkodásig, amelyben saját stílusunk megteremtése ennek kifejezőjévé válik.

Keresés