Természetes összetevők 98%

Újrahasznosított PET 100%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Természetes összetevők 98%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Újrahasznosított PET 100%

Férfi arcápoló és borotválkozás utáni arckrém

Férfi arcápoló és borotválkozás utáni krém

Az Insight Man férfi arcápoló és borotválkozás utáni arckrém hatékonyan nyugtatja a borotválkozástól kipirosodott és irritált bőrt. Alkalmas a napi arcápolásra is. A bio növényi kivonatok egyedülálló összetétele hatékonyan hidratálja és regenerálja a felhámot. Azonnal csökkenti a bőrirritációt és az égő érzést. Próbálja ki az Insight Man termékcsalád más kozmetikumait is.
Férfiaknak és hölgyeknek egyaránt kínálunk hajápolási termékeket és hajszínező termékekeket. Valamint nagy népszerűségnek örvend a teljesen természetes alapanyagokból készült bőrápolási termékcsalád.  Az Insight Professional külön a férfiaknak is készíette haj- és szakáll ápolási termékeket annak a felismerésnek a tudatában, hogy mai modern férfinak nem csak a divatot, hanem a környezettudatosságot is követnie kell.

Arcápoló és borotválozás utáni krém

Arcápoló és borotválkozás utáni krém

Napi használata ajánlott

Kifejezetten a legigényesebb és legérzékenyebb bőrűeknek készült, enyhíti a borotválkozás okozta bőrirritációt. Hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá varázsolja egész nap.
A férfi arcápoló és borotválkozás utáni arckrém mindennapos használat esetén túl azon, hogy hidratálja arcbőrét, arcszörzetét is táplálja, annak egészségét megörzi. A termék használható férfi arcápoló és Borotválkozás utáni arckrém formában is, de természetesen a leghatékonyabb, ha minden borotválkozás után használjuk.

Kiemelt összetevők

neem olaj

Szerves Neem olaj kivonat

ANTIBAKTERIÁLIS, ANTISZEPTIKUS: A Neem olaj vírusellenes, antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik egészségünk és szépségünk gondozására.
ANTIOXIDÁTOR, HIDRATÁLÓ: A Neem olajat hidratáló tulajdonságai miatt masszázsra és száraz bőr esetén helyi kezelésekre is felvihetjük a bőrünkre . E-vitaminja és esszenciális zsírsavtartalma alkalmassá teszi az antioxidáns és öregedésgátló hatású arc- és testkrémek készítésére is

mirtusz kivonat

Szerves mirtusz kivonat

ANTISZEPTIKUS, ASTRINGENT: tonizáló és antiszeptikus tulajdonságai miatt a mirtuszt kozmetikumokban használják krémek és mosószerek előállítására, valamint érzékeny bőr kezelésére.
Bőrtisztító, tonizáló: fanyar hatást fejt ki a zsíros és gyulladt bőrön, valamint a pattanásos bőrön. Szagtalanító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Használati utasítás

Borotválkozás után vigye fel tiszta, száraz arcára és nyakára.