Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Extra tulajdonságok

Termékeink extra tulajdonságai
Készítményeink közös sajátosságai a következők:

 

Ózonnal dúsított víz

víz

Termékeink legfontosabb összetevője a víz, amely az aktív összetevők és kivonatok fő hordozóanyaga, és amelyet az Eley évek óta ózonnal kezel készítményei számára. Tanulmányok igazolták, hogy az ózon (három oxigén atomból álló molekula) lehetséges alternatívája az olyan hagyományos szereknek, mint a klór és vegyületei; összehasonlítva őket az ózon oxidáló ereje nagyobb, és így a baktériumok szélesebb skálájával szemben teszi hatékonyabbá. Alacsony koncentrációban az ózon nem mérgező, és rövid idő alatt eredeti formájára (oxigén) változik vissza anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után. Használata gyors, biztonságos, mélyreható és teljesen ökológiai higiéniát biztosít, mikrobiológiailag tisztítja

 

vegán ok tanúsítvány

Vegán Ok tanúsítvány

A teljes INSIGHT hajápoló család VEGAN OK tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve az Incolor, Incolor Man hajfestékeket és a Pigmenteket is. E szabvány létrehozásának fő törekvése, hogy az élet és a környezet tiszteletben tartásának kultúrája szélesebb körben is elterjedjen. Azok körében is, akik nem folytatnak vegán vagy vegetáriánus életmódot, hogy ezek az értékek mindannyiunk számára közös örökség legyen. Ezért, egy VEGAN OK címkét viselő termék megvásárlásával, a vásárló egyértelműen megkapja a gyártó garanciáját arról, hogy a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, előállításukhoz nem volt szükség az állatok kizsákmányolására és leölésére.

 

növényi és szerves kivonatok

növényi összetevő

A főbb funkcionális aktív összetevők organikus gazdaságokból származnak, olyan növényekből, melyek tanúsítvánnyal rendelkeznek. Természetes eredetű olajok és vajak keveréke, amelyek ezekkel a kivonatokkal együttműködve növelik a haj puhaságát és táplálják azt. Az organikus aktív összetevők választása nem csupán Földünk védelmét jelenti, megóvja a termelési láncban részt vevő dolgozókat, és biztosítja a végső fogyasztók jólétét is.

 

nikkel tesztelt

nikkel tesztelt

Termékeink Nikkel teszten estek át (kevesebb, mint 0,5 PPM), ezért nagyobb biztonságot nyújtanak túlérzékenység esetén.

 

természetes összetevők magas aránya

természetes összetevők magas aránya

Termékeink magas százalékban természetes összetevőket tartalmaznak. Átlagosan több, mint 96 % -ban természetes eredetű nyersanyagokból tevődnek össze.

 

100% Olaszországban készül

100% olasz

Szeretjük hangsúlyozni 100%-os olasz gyártási eljárásunkat: garantált termékminőség a labortól a szállításig, több, mint 60 országban világszerte. Ez egy olyan érték, amely a tökéletesség és a stílus megkülönböztető jegye.

Keresés