Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bőrápolás

Célunk egy olyan természetesebb életstílus, amely fenntartható és kevésbé ártalmas számunkra és a nekünk otthont adó Föld számára. Az INSIGHT SKIN egy olyan prémium minőségű, ICEA ECO BIO tanúsítvánnyal rendelkező bőrápolási program, amely megfelel ezen előfeltételeknek.

A teljes kozmetikai program abból az igényből fakad , hogy az embert és a természetet tiszteletben tartva hatékonyságot és hitelességet garantáljon. A tápláló, természetes és gyengéd készítmények még a legérzékenyebb bőr számára is alkalmasak és a test mindennapi ápolására szolgálnak.

A tanúsítvány, az elvégzett tesztekkel együtt garanciát nyújt a biztonságos termékekre, melyeket a bőr jól tolerál,
valamint arra, hogy a bennük lévő organikus olajoknak és kivonatoknak köszönhetően a bőrt természetes módon táplálják és rugalmassá teszik.

Rendezés:
Raktáron
4.800 Ft (3.780 Ft + ÁFA)
Raktáron
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Raktáron
8.000 Ft (6.299 Ft + ÁFA)
Raktáron
8.100 Ft (6.378 Ft + ÁFA)
Raktáron
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
A bőr testünk legkiterjedtebb szerve, egy igazi ökoszisztéma, mely tiszteletet és megfelelő védelmet igényel. Ez az első és legfontosabb védelmi rendszerünk, amely megvéd bennünket a kívülről érkező hatásoktól.
A levegő szennyezettsége, a napsugárzás káros hatása, a nem megfelelő étrend mind nyomot hagyhatnak bőrünkön, ezért fontos minden nap olyan bőrbarát kozmetikumok használata, mint az INSIGHT testápoló családjának termékei.

Keresés