Mivel bőrünkön keresztül rengeteg tápanyag szívódik fel, nagyon fontos, hogy olyan krémeket, tusfürdőket, samponokat használjunk, amelyek nem tartalmaznak káros összetevőket. Különösen fontos ez akkor, ha alapvetően érzékeny a bőrünk.

Az Insight organikus samponok használatával nem kell számolnunk a silányabb minőségű termékek okozta irritációval, szárazsággal. Nem kell félnünk viszketéstől, hámlástól, vagy éppen gyulladástól, hiszen ezek a termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. A bennük található hatóanyagok könnyen felszívódnak a bőrben, és könnyen hasznosulnak, azaz ápolják, egészségesebbé varázsolják a hajat. Organikus sampon használatával a haj erősebb, rugalmasabb lesz, visszaáll a természetes védelmi képessége. Termékeink nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat és színezékeket, melyek az arra érzékenyeknél fejfájást, migrént okozhatnak.

Ha szeretne Insight organikus samponokra váltani, nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran termékeinkből, nem fog csalódni!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.