Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az ápolt szakáll kellékei

Az ápolt szakáll kellékei

 

A férfi arcszőrzet, az impozáns szakáll újra nagy népszerűségnek örvend. Néhány éve divatba jött ismét a hosszabbra, dúsabbra növesztett arcszőrzet, így egyre gyakrabban látni szakállas férfiakat. A szakáll viselése azonban nem csak abban merül ki, hogy a viselője növeszti és alkalmanként formára vágja. A szakállt ápolni, gondozni kell, ugyanúgy, mint a frizurát. Erre a célra fejlesztettek ki különféle szakáll tisztító termékeket, szakállápoló olajokat is.

Kínálatunkban organikus alapanyagokból készült, kíméletes szakáll tisztítót kínálunk azoknak a férfiaknak, akik a természetes összetevőket részesítik előnyben. Bio termékünk kíméletesen tartja tisztán a szakállat, miközben arról is gondoskodik, hogy az hidratált maradjon.

Szakállápoló olajunk olyan bio összetevők segítségével gondoskodik a szakáll ápoltságáról, mint amilyen a datolyakivonat, napraforgóolaj vagy a kenderolaj. Ezek az organikus alapanyagok gondoskodnak arról, hogy a szakáll mindig fényes, puha, lágy tapintású, rendezett legyen.

Amennyiben Ön is az igényes férfiak táborát gyarapítja, nálunk megtalálja, amit keres!

Keresés