A férfi arcszőrzet, az impozáns szakáll újra nagy népszerűségnek örvend. Néhány éve divatba jött ismét a hosszabbra, dúsabbra növesztett arcszőrzet, így egyre gyakrabban látni szakállas férfiakat. A szakáll viselése azonban nem csak abban merül ki, hogy a viselője növeszti és alkalmanként formára vágja. A szakállt ápolni, gondozni kell, ugyanúgy, mint a frizurát. Erre a célra fejlesztettek ki különféle szakáll tisztító termékeket, szakállápoló olajokat is.

Kínálatunkban organikus alapanyagokból készült, kíméletes szakáll tisztítót kínálunk azoknak a férfiaknak, akik a természetes összetevőket részesítik előnyben. Bio termékünk kíméletesen tartja tisztán a szakállat, miközben arról is gondoskodik, hogy az hidratált maradjon.

Szakállápoló olajunk olyan bio összetevők segítségével gondoskodik a szakáll ápoltságáról, mint amilyen a datolyakivonat, napraforgóolaj vagy a kenderolaj. Ezek az organikus alapanyagok gondoskodnak arról, hogy a szakáll mindig fényes, puha, lágy tapintású, rendezett legyen.

Amennyiben Ön is az igényes férfiak táborát gyarapítja, nálunk megtalálja, amit keres!

Pin It on Pinterest

insight professional hajápolási termékek

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hírlevél listánkhoz, hogy a legújabb hírekről és akciókról értesüljön.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.